Territorial

El Girona B arrenca sumant tres punts

1a catalana. Dos gols d'Obeng en els primers quinze minuts donen el triomf als gironins

RIPOLLET1 GIRONA B2

RIPOLLET: Rangel, Toni, Osuna (Jordi, 87'), Cristian, Moha (Édgar, 46'), Josué (Caballero, 84'), Carrillo (Touray, 46'), Héctor, Barry, Villaescusa (Kevin, 75') i Aznar. GIRONA B: Agustí, Cruz, Raúl, Gallardo, Ros, Mendoza (Òscar, 60'), Soler (Traoré, 75'), Sergio, Obeng (Guilana, 86'), Karim (Hervías, 86') i Ferri (Nahuel, 66'). GOLS: 0-1 (9') Obeng. 0-2 (16') Obeng. 1-2 (54') Barry. ÀRBITRE: Gòdia Solé. T.G.: Barry, Osuna, Héctor, Aznar i Barón; Karim, Mendoza i Juan Cruz. T.V.: Cap. COMENTARI. El Girona B va tornar de Ripollet amb una victòria gràcies a dos gols d'Obeng en l'inici del partit, però va haver de patir fins al final, ja que, en la segona part, Barry va escurçar la distància i el Ripollet va buscar l'empat fins al final, però els gironins van saber resistir.