Nàstic

futbol

copa

Bitllet en la pròrroga

Copa. Un gol de José Carlos en el temps extra (100'), al qual es va arribar després d'un duel igualat, dóna al Nàstic l'accés a la tercera eliminatòria

L'excés de baixes i la major importància de la lliga no permetien al Nàstic afrontar l'estrena en la copa amb una gran motivació, però va competir, va tenir més encert en el moment decisiu que el Numància en un duel igualat i va aconseguir el primer triomf del curs, que li serveix per accedir a la tercera eliminatòria. El bitllet, però, el va haver de suar, ja que no va arribar fins a la pròrroga, en què José Carlos va fer una bona volea des del vèrtex dret de l'àrea gran, molt col·locada, que va sorprendre Asier (100'). Dimitrievski va exhibir reflexos en la primera acció destacada del partit, una rematada de molt a prop de Nacho (8'). El Nàstic, amb Cordero –titular per primera vegada– i Zahibo massa lents per donar fluïdesa al joc en el doble pivot, es basava sobretot en les pilotes llargues i a posar en joc Rharsalla i Maloku, actius i amb ganes de reivindicar-se. Una acció personal del marroquí, completada amb un xut amb l'exterior un pèl desviat, va ser el primer avís dels tarragonins, que van estar més a prop del gol quan Muñiz ho va tenir tot de cara per rematar de cap una bona centrada de José Carlos, però ho va fer descompassat (15'). El Nàstic no patia en defensa, però en atac tampoc era perillós perquè les intencions de Rharsalla, Maloku i José Carlos no s'acabaven de materialitzar. Quan no els faltava l'última acció, els sobrava l'últim driblatge. Maloku ho va intentar amb un xut que no va trobar la direcció correcta (21'). A l'altra àrea, el Numància ho va intentar amb les rematades de Manu i Pedraza. Les revolucions van augmentar després del descans, ja que es van viure uns primers minuts intensos, d'anada i tornada, i algunes decisions arbitrals van encrespar el públic local, i van afegir tensió i van animar un partit que en el primer temps havia estat més aviat avorrit. Un cop de cap desviat de Rharsalla, de molt a prop, després d'una centrada de Giner (50'), i dues accions seguides dels visitants, de Galarreta i Manu del Moral, lent davant Dimitrievski (56'), van sobresortir en el repartiment de cops. Ja es veia que el ritme tornaria a decaure –la calor, la falta de rodatge i els partits del cap de setmana no perdonen–, i així va ser. Només una centrada perillosa de Giner, que va acabar amb un xut alt de Tejera (73'), i un cop de cap de Pedraza desviat amb els dits per Dimitrievski (85') van poder evitar la pròrroga. En el temps extra, tot i que el gol el va fer el Nàstic, el Numància va tenir alguna ocasió més, sobretot una d'Acuña, que va prendre la pilota a Dimitrievski i es va precipitar a xutar sense porter però amb poc angle (118'). El porter dels sorians, Aitor, va rematar un córner de cap en l'última acció del partit.

NÀSTIC1 NUMÀNCIA0

NÀSTIC: Dimitrievski, Suzuki, Iago Bouzón (Gerard Valentín, 79'), Lopo, Ferran Giner, Zahibo, Cordero (Sergio Tejera, 71'), Juan Muñiz, José Carlos, Maloku i Rharsalla (Juan Delgado, 62'). NUMÀNCIA: Aitor Fernández, Orfila, Gutiérrez, Escassi, Ripa, Pedraza, Ruiz de Galarreta (Iñigo Pérez, 71'), Nacho (Medina, 96'), Pablo Valcarce, Capilla i Manu del Moral (Acuña, 77'). GOLS: 1-0 (100') José Carlos. ÀRBITRE: Sagüés Oscoz. T.G.: Als locals Maloku, Muñiz i Juan Delgado, i als visitants Escassi i Medina. T.V.: dues grogues al local Valentín (113'). PÚBLIC: 3.787 espectadors.
Dono un gran valor a la victòria, perquè és important avançar en la copa i perquè hem jugat contra un equip treballat, com tots els d'Arrasate
Si el triomf ha tranquil·litzat algú, perfecte, però cal recordar que encara no hem perdut
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
No hem fet un partit per perdre, hem tingut ocasions. Però es tracta de tenir efectivitat
Jagoba Arrasate
entrenador del numància

Dimitrievski torna i juga, i Tejera ja està disponible

Tot i que el club va assegurar que el porter Dimitrievski no es reincorporaria al Nàstic fins després del partit d'ahir, finalment el macedoni, un cop complert el compromís amb la seva selecció, ja va tornar ahir a Tarragona i va ser titular. En canvi, els altres tres jugadors amb partits de seleccions, Madinda, Djetei i Kakabadze, en principi es reincorporaran avui. Pel que als jugadors amb problemes físics, Sergio Tejera, baixa contra el Llevant, ja està disponible perquè ahir va jugar en la segona meitat. En canvi, Uche, Lobato, Stéphane Emana, Àlex López i Jean Luc no van anar convocats i són dubte per al partit de diumenge a Alcorcón. El porter Perales i Ojeda, del filial, van completar la convocatòria d'ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)