Territorial

El millor guió possible

1a catalana. El Llagostera B va assolir la victòria el dia de la seva estrena a la categoria i s'afegeix als quatre equips de la demarcació que han debutat amb triomf des del curs 2011/12

El Llagostera B no podia escriure un millor guió del primer partit de la seva història a primera catalana i va tenir l'estrena somiada.

Els de Pep Triadú van aconseguir els tres primers punts del curs contra el Tona (2-0) i es van afegir a la llista de quatre equips de la demarcació gironina –el Figueres, la Jonquera, el Girona B i el Banyoles– que van iniciar la seva etapa a la categoria amb victòria des de la reestructuració del futbol català de la temporada 2011/12.

A punt

El filial blaugrana ja feia setmanes que estava mentalitzat per a l'inici del campionat contra un rival incòmode com l'osonenc. Els llagosterencs van superar la prova amb nota. “A la pretemporada ja havíem parlat que el primer partit de lliga seria molt complicat. El Tona és un equip compenetrat amb jugadors que han jugat a bones categories. Crec que les ganes que teníem tots de treure un bon resultat van donar el seu fruit i l'equip va estar a l'altura de les expectatives”, explica el davanter Rubèn Martínez Peke, autor del primer gol del Llagostera B a primera catalana, que també destaca els al·licients que hi ha dins el vestidor per fer un bon any: “Els més joves tenen molta motivació per demostrar que poden pujar al primer equip, mentre que els que no ho som tant també tenim ganes d'ensenyar a la gent que encara ens queda futbol. Aquesta barreja de motivacions fa que tinguem coses a guanyar.”

Més enllà

Tots els equips de la demarcació vencedors en la primera jornada de lliga van completar temporades destacades en l'any del seu debut. El Figueres va pujar a tercera divisió, el Girona B i la Jonquera es van quedar a les portes de l'ascens, amb una tercera i una quarta posició respectivament, i el Banyoles va finalitzar la lliga en el vuitè lloc.

A Llagostera no s'han fixat cap objectiu concret, només volen saltar a la gespa, posar les coses difícils a tots els seus adversaris i oferir una bona imatge. “El club no ens ha demanat res, a diferència de l'any passat, quan sí que hi havia l'objectiu de pujar de categoria. Tant de bo poguéssim quedar entre els vuit primers i, si es pot, aspirar a una mica més. Volem competir tot l'any sense deixar-nos anar”, comenta l'atacant blaugrana Peke.

LES REACCIONS

Curs 2011/12
Farners-Montcada
2-2
Sant Cristòfol-Lloret
2-1
Júnior-Figueres
1-2
Curs 2012/13
La Jonquera-Lloret
1-0
Curs 2013/14
Girona B-Sant Cristòfol
6-1
Banyoles-Canyelles
6-0
Curs 2014/15
La Jonquera-L'Escala
2-2
Curs 2015/16
Sants-Abadessenc
2-1
Curs 2016/17
Llagostera B-Tona
2-0
Entre els nou equips gironins debutants tenen un balanç de cinc victòries, dos empats i dues derrotes en els últims sis cursos.
Crec que les ganes que teníem tots de treure un bon resultat van donar el seu fruit
Rubén Martínez ‘Peke'
davanter del llagostera b
Volem competir tot l'any sense deixar-nos anar. Tant de bo poguéssim quedar entre els vuit primers i, si es pot, aspirar a més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)