2a divisió A

FUTBOL

En escenaris complicats

Copa. El Nàstic s'haurà de guanyar l'accés als setzens de final al camp del Rayo Vallecano, i el Cornellà, al terreny de joc de l'Hèrcules

El Nàstic i el Cornellà, els dos únics equips catalans presents en la tercera eliminatòria de la copa, que es disputarà a partit únic el 12 d'octubre, no ho tindran gens fàcil per accedir als setzens de final de la competició, en què ja entraran en escena els equips de primera divisió, ja amb anada i tornada. Tots dos es jugaran la classificació a camp contrari contra equips d'entitat, tal com va determinar el sorteig que es va fer ahir a Madrid. El Nàstic jugarà al camp del Rayo Vallecano, i el Cornellà, al de l'Hèrcules. En cas de passar als setzens, el Cornellà, com tots els supervivents que quedin de segona B, tindrà premi gros, ja que s'enfrontarà a un dels equips de primera que participen en competició europea. Fa dos anys ja li va tocar mesurar les forces amb el Real Madrid. El Nàstic, en canvi, com a equip de segona A, s'encreuaria en els setzens de final amb un dels equips de primera divisió que no juguen a Europa.

Vicente Moreno volia jugar-se la classificació per als setzens al Nou Estadi, no només perquè l'equip grana tindria més possibilitats de classificar-se, sinó perquè trastoca menys els plans i suposa menys cansament i, a més, beneficia el club per les entrades i perquè té menys despeses. Finalment, però, el Nàstic se la jugarà a camp contrari i contra el Rayo Vallecano, un equip que acaba de baixar de primera divisió i que, de moment, està preocupat per l'inici de lliga, amb un punt en els tres partits disputats. El Cornellà, per la seva banda, visitarà l'Hèrcules, un dels capdavanters de segona B i comptat sempre entre els aspirants a l'ascens, però que no ha començat gaire bé en la lliga, tretzè amb tres punts. El Cornellà ha fet valer fins ara el factor camp, ja que ha eliminat a casa el Sanse i l'Extremadura, tots dos en la pròrroga.

LES FRASES

2a B i 3a:
Hèrcules - Cornellà
Racing - Amorebieta
Cirbonero - Guijuelo
Tudelano - Formentera
Toledo - Caudal
Cultura Leonesa - Albacete
2a A:
Rayo Vallecano - Nàstic
Cadis - Còrdova
Elx - Alcorcón
Mallorca - UCAM
Valladolid - Tenerife * L'Osca, exempt
Sempre tenim al cap el que vam viure fa dos anys. Va ser tan maco que ens agradaria repetir-ho
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Hauríem preferit jugar a casa, però tot rival és ben rebut. És una competició que ens il·lusiona
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)