2a divisió A

futbol

girona

Rubén Alcaraz, fora de combat deu dies per una lesió muscular

Baixa. El barceloní es perdrà els partits contra el Mallorca, el Mirandés i el Getafe

Rubén Alcaraz va ser l'única absència de l'entrenament d'ahir al matí a Vilablareix –hi va haver canvi de plans per la pluja i la plantilla no va anar finalment a Peralada–, i més tard el club va comunicar que el migcampista barceloní té un trencament muscular al recte anterior de la cuixa esquerra. La previsió és que el futbolista estarà deu dies de baixa i la mala sort ha volgut que li toqués la setmana de tres partits, amb la qual cosa Alcaraz es perdrà els duels contra el Mallorca, el Mirandés i el Getafe. Si l'evolució és bona, podria reaparèixer el dia 2 d'octubre contra el Reus.

Rubén Alcaraz és el segon màxim realitzador del Girona, rere Longo, però és qui té millor mitjana ja que marca un gol cada 45 minuts. En va fer dos al Sánchez Pizjuán –tots dos en el temps afegit, que va significar un punt inesperadíssim a última hora–, però sorprenentment no ha tornat a jugar ni un minut més en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)