Nàstic

Les urgències del cuer

Nàstic. Les dues derrotes seguides a fora han situat els grana en l'última posició, de manera que la primera victòria ja no pot esperar més. El Saragossa, segon, visita avui el Nou Estadi

El Nàstic va començar la lliga amb tres empats i sensacions divergents. Tot seguit, però, ha encadenat dues derrotes en els dos partits seguits que ha disputat a fora –a Alcorcón i Sòria– i s'ha trobat, de cop i volta, en l'última posició, amb tres punts de quinze possibles. Les sensacions, a més, en lloc de millorar, fan créixer els dubtes. Per tot plegat, per la classificació i pels interrogants al voltant de l'equip, la primera victòria de la temporada ja no es pot demorar més, sobretot per no ancorar-se a la zona baixa i perquè els nervis no creixin. Encara hi ha temps per a tot, però com més s'allarga una mala dinàmica més difícil resulta sortir-ne.

La sort del Nàstic és que, només dos dies després de situar-se en l'últim lloc, té una revàlida per abandonar-lo. Entre avui i dijous es disputa la sisena jornada, i l'equip tarragoní és un dels que juguen aquest vespre. Rep el Saragossa, favorit per a l'ascens i que ha començat molt millor que els grana, segon amb deu punts. Derrotar un rival de nivell, que el curs passat va disputar duels calents amb el Nàstic en la lluita per pujar, li donaria un plus en l'aspecte anímic, tal com admet el tècnic grana, Vicente Moreno, que recorda, però, que fallar equivaldria a empitjorar les coses. Pel valencià, l'única cosa que li falta al Nàstic “és guanyar”, ja que considera que la distància entre l'èxit i el fracàs és curta i que ells han tingut la mala sort d'haver estat sovint a prop de la victòria i de no haver-la obtingut fins ara. Per Moreno és, sobretot, una qüestió d'encert. “És aviat per mirar la classificació però és evident que no ens agrada aquesta situació. Tan sols pensem a guanyar el Saragossa”, va afirmar ahir el tècnic valencià, que amaga les cartes i no va avançar si José Carlos, baixa en l'últim partit, estarà a punt o no per jugar avui, o si alguns dels futbolistes que últimament han tingut problemes físics han recaigut. L'entrenament d'aquest matí acabarà de solucionar els dubtes, afirma. El que es perdrà el partit segur és Sergio Tejera, expulsat a Sòria, de manera que Cordero podria tornar a ser titular al costat de Lévy Madinda.

LES FRASES

No m'agrada veure'm a baix, però la situació actual no comporta res. Ens farà més forts i que ens exigim més
El Saragossa intentarà jugar amb la nostra situació, esperaran que ens equivoquem
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Alcorcón - Còrdova
20.00 (avui) Arcediano M.
Lugo - Valladolid
20.00 (avui) Cordero Vega
Nàstic - Saragossa
22.00 (avui) Areces Franco
Cadis - Numància
22.00 (avui) Díaz de Mera
Llevant - Sevilla Atl.
20.00 (demà) Pizarro Gómez
Osca - Elx
20.00 (demà) Medié Jiménez
UCAM - Almeria
22.00 (demà) Pérez Pallás
Girona - Mirandés
20.00 (dijous) Figueroa V.
Oviedo - Reus
20.00 (dijous) De la Fuente
R. Vallecano - Getafe
20.00 (dijous) López Amaya
Tenerife - Mallorca
22.00 (dijous) Gorostegi F.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)