Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Demora perillosa

Nàstic. Els tarragonins busquen a Còrdova la primera victòria de la temporada i trencar la ratxa de tres partits sense marcar per començar a mirar la lliga amb cert optimisme

El Nàstic és l'únic equip de segona A que encara no ha guanyat, i fa tres partits que no marca. Són dades que no conviden precisament a l'optimisme, però la plantilla grana s'aferra a la imatge millorada del partit de dimarts al Nou Estadi contra el Saragossa (0-0) per assegurar que els gols arribaran i que la primera victòria és a prop, potser aquesta tarda al camp del Còrdova. “D'ocasions n'hem tingut, cal insistir-hi. Amb la qualitat que tenim, marcar és qüestió de temps”, assegura Vicente Moreno, que admet que, malgrat les bones sensacions, no els va omplir l'empat contra el Saragossa: “No estem a gust, tenim ganes de guanyar. Et quedes millor si fas un bon partit, si ofereixes bones sensacions, però no estem satisfets perquè necessitem vèncer.”

Vicente Moreno, que manté les baixes dels lesionats José Carlos, Manolo Martínez i Reina, a les quals s'hi suma la de Gerard Valentín, amb una petita sobrecàrrega, i recupera Tejera, va quedar especialment content de la feina defensiva de l'equip –“no encaixar gols és important”, afirma–, i per això el més probable és que avui mantingui l'experimentada parella de centrals formada per Lopo i Iago Bouzón, que dimarts van substituir el tàndem format per Xavi Molina i Daisuke Suzuki, habitual tant al final de la temporada passada com en l'arrencada de l'actual. Pel que fa a la resta, és probable que mantingui el doble pivot format per Cordero i Madinda, mentre que en atac el dubte és si tornarà a apostar pels dos davanters. A camp contrari, però, és probable que torni al 4-2-3-1.

El tècnic del Nàstic espera avui un Còrdova amb confiança després de les dues victòries seguides. Admet que el Nuevo Arcángel és un camp sempre complicat i que, a més, no li prova, al Nàstic, però per això mateix considera que en cas de guanyar la victòria tindria una important càrrega anímica. “És un al·licient per a nosaltres”, afirma. Moreno confia cegament en el seu equip i està convençut que, amb tothom més rodat, progressarà. “Tenim nivell i el demostrarem”, sentencia.

LES FRASES

D'ocasions n'hem tingut, cal insistir-hi. Amb la qualitat que tenim, marcar és qüestió de temps
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
El Nàstic té criteri. Els resultats no l'han acompanyat, però en qualsevol moment reaccionarà
José Luis Oltra
entrenador del còrdova

El Nàstic no ha guanyat en la lliga a Còrdova

El Nàstic ha visitat dotze vegades el camp del Còrdova, sempre a segona A –els anys setanta i a partir del 2001–, i no hi ha guanyat mai. En total, els grana hi han perdut vuit vegades i hi han aconseguit quatre empats. La temporada passada, l'equip de Vicente Moreno va perdre al Nuevo Arcángel en la primera volta (2-0). Pel que fa als partits entre els dos equips disputats a Tarragona, el Nàstic només ha guanyat dos cops, l'últim, el 2002.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)