Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Es busca un cop d'efecte

Nàstic. L'equip grana espera aconseguir a casa contra el Sevilla Atlético la primera victòria de la temporada per millorar la moral de l'equip i l'entorn, i per no complicar-se la vida massa aviat

El Nàstic necessita un cop d'efecte en forma de victòria per treure's de sobre la pressió i els dubtes de l'equip, que es veu cuer després de no guanyar cap partit en les set primeres jornades. Tot i que en els últims partits ja no té tan aguditzat el problema de les baixes, les sensacions de l'equip no milloren i, de fet, fa quatre jornades que no marca. La imatge de l'últim partit, la setmana passada a Còrdova, va ser especialment preocupant. És per això, i encara que la lliga no hagi fet més que començar i tot just comença el mes d'octubre, el Nàstic ja té les primeres urgències de la temporada, conscient que allargar la consecució de la primera victòria incrementaria els nervis de l'entorn i afectaria, encara més, la moral de la plantilla de manera negativa.

I si la victòria es fa avui especialment necessària és perquè el Nàstic juga a casa –on ha mostrat les millores estones de joc– i contra un dels rivals que prové de segona B, el filial del Sevilla. L'equip andalús va començar com el Nàstic, empatant els tres primers partits i perdent el quart, però la victòria de la cinquena jornada contra l'Osca a casa li permet mantenir-se fora dels llocs de descens, amb tres punts més que els grana.

Vicente Moreno, després de fer molts canvis en les primeres jornades, ha calcat pràcticament l'alineació en els dos últims partits –l'únic canvi va ser l'entrada de Kakabadze al lateral dret per Valentín, que ja està recuperat–, però no li va donar fruit, ja que l'equip va empatar contra el Saragossa, va perdre a Còrdova i va allargar fins a quatre els partits sense marcar. Caldrà veure si Moreno manté l'aposta –ha jugat els dos partits amb dos davanters des de l'inici, Àlex López i Uche– o si torna a variar l'esquema i els futbolistes. El tècnic de Massanassa, conscient que guanyar urgeix, creu que els seus han de seguir la línia marcada a casa. “El que em preocupa, més que el Sevilla, és que nosaltres oferim el nivell que podem oferir”, va dir Moreno, que va afegir: “Si donem tot el que podem donar a casa, la primera victòria està a tocar.” Avui, per exemple, seria el dia perfecte.

LES FRASES

Més que el Sevilla, el que em preocupa és que nosaltres oferim el nivell que podem oferir
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
La classificació a hores d'ara és anecdòtica, el Nàstic vol el primer triomf i serà complicat
Diego Martínez
ENTRENADOR DEL SEVILLA B

Aburjania està lesionat i Ondoa podria jugar

Els dos jugadors que el curs passat defensaven la samarreta del Nàstic i que aquest curs estan al Sevilla Atlético –Aburjania, traspassat, i Ondoa, cedit– encara no han debutat en la lliga. El georgià es va lesionar a principi de setembre amb la seva selecció i li queden un parell de setmanes per estar a punt. Pel que fa a Ondoa, fins ara ha estat el porter suplent del Sevilla Atlético, però avui podria debutar, ja que Caro ha estat convocat amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)