Girona

“Els davanters han de ser ambiciosos”

Tranquil. Machín diu que no veu “especialment preocupats” Fran Sandaza i Cristian Herrera

A diferència de Samuele Longo, autor de quatre gols, els altres dos davanters purs del Girona, Fran Sandaza i Cristian Herrera, no s'han mostrat de moment gaire inspirats davant de porteria. Sandaza va marcar contra l'Almeria el seu primer gol de la temporada, i el canari encara no s'ha estrenat. Diumenge passat, a Getafe, tots dos van començar el partit des de la banqueta, van sortir plegats al camp i van desaprofitar ocasions que van voler resoldre sols malgrat tenir companys en millor situació per fer-los la passada.

Egoisme ben entès

Pablo Machín, que probablement recuperarà demà el plantejament més habitual amb dos davanters –i l'entrada, per tant, de Sandaza o de Cristian Herrera–, va sortir en defensa de tots dos. “A mi m'agrada que els davanters siguin ambiciosos. No m'agradaria que es prengués en el mal sentit, però els puntes sempre han de ser egoistes. Si tenen la possibilitat de xutar a porteria, és la millor possibilitat. Sí que han de valorar que hi pot haver companys en millor disposició, però un xut a porteria sempre és bo.” I va seguir: “I que un davanter vulgui marcar gols, també.”

“No els veig especialment preocupats”, va dir l'entrenador sobre Sandaza i Cristian Herrera. “D'experiència, en tenen. I saben que jo habitualment no valoro els davanters pel nombre de gols que fan, sinó que hi ha molts altres aspectes. És un cúmul de coses que han de fer, i estic content amb el que estan fent els meus davanters. Els gols segur que arribaran. N'estan fent i segur que en faran molts més”, va sentenciar Machín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)