Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El gol necessari

Nàstic. Ike Uche, que s'havia estrenat de penal, va marcar contra el Sevilla Atlético la primera diana de jugada, un tast del que s'espera d'un futbolista fitxat per ser la referència ofensiva

El Nàstic té, de moment, problemes en atac, i el record de Naranjo i Emaná, els dos màxims golejadors de l'equip la temporada passada i que van canviar d'aires a l'estiu, sobrevola Tarragona, que encara no ha pogut gaudir de cap victòria del seu equip i que el veu tancant la classificació. Un dels futbolistes destinats a fer oblidar la parella atacant del curs passat i a millorar les prestacions ofensives del Nàstic per treure'l de la cua és Ikechuckwu Uche. El davanter nigerià, de 32 anys i amb una llarga trajectòria a primera i segona A, ha donat de moment un tast del que se li demana. Es va estrenar com a golejador en la primera jornada, amb el gol de penal que iniciava la remuntada que va permetre empatar contra el Lugo (2-2), i dissabte passat, contra el Sevilla Atlético, va avançar els grana amb un gol que, finalment, només els serviria per sumar un punt. Va ser un gol marca de la casa, rebent en profunditat, aprofitant l'avantatge per plantar-se davant el porter rival i superant-lo amb sang freda. El gol, si més no, va servir per trencar la mala ratxa dels tarragonins, que feia quatre partits que no marcaven.

“Estic aconseguint la forma que vull per plasmar-ho al camp. Cada vegada em sento millor”, assegura Uche, convençut que tant ell com l'equip aniran a més en atac: “Quan els gols no arriben és normal que els més assenyalats siguem els de dalt, però treballem bé i en equip. El tema dels gols és qüestió de ratxes i, si continuen en la mateixa línia, segur que arribaran.” Uche va sortir des de la banqueta en tres de les quatre primeres jornades –en l'altre va ser baixa per lesió– i ha estat titular els últims quatre partits de lliga, els tres últims fent parella en atac amb Àlex López. “Ho estem fent bé, estem treballant bé, i només ens falta la victòria, que hem merescut més d'una vegada”, afirma Uche, optimista pel que fa al proper partit, demà a Elx: “Serà complicat, però hem de pensar que hi traurem alguna cosa positiva. Estem capacitats per guanyar a qualsevol camp.”

LES FRASES

Estic aconseguint la forma que vull per plasmar-ho al camp. Cada cop em sento millor. Si continuem en la mateixa línia els gols arribaran
Hem de pensar que a Elx hi traurem alguna cosa positiva. Estem capacitats per guanyar on sigui
Ikechukwu Uche
davanter del nàstic

El seu sostre de gols, fa onze anys

Ikechukwu Uche, germà de l'exjugador de l'Espanyol Kalu Uche, actualment sense equip, va arribar a l'estiu a Tarragona amb 32 anys i amb ganes de demostrar que la seva carrera no va de baixada. El sostre golejador del nigerià en la lliga són els 20 gols que va marcar a segona A amb el Recreativo, on va coincidir amb l'actual director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, la temporada 2005/06. Des de llavors, un cop fet el salt a primera, va fer 11 gols en dos anys a Getafe, un en dos cursos a Saragossa, tres en una temporada a Granada i 33 en tres productius anys, entre segona A i primera, amb el Vila-real. Va deixar el club groc l'estiu del 2015 i la temporada passada no va tenir gaire sort al Tigres mexicà i al Màlaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)