Territorial

Un dia per reivindicar-se

1a catalana. El Farners, el Llagostera B i el Lloret reben la visita del líder, l'Horta, el Martinenc i el Sants respectivament, mentre que el Girona B juga contra el Masnou, dirigit per Pandiani

Avui es disputa la sisena jornada del campionat de lliga per als quatre representants gironins a la categoria. El Farners serà l'equip que tindrà un duel més exigent, i és que el conjunt dirigit per Nacho Castro rep la visita del líder en solitari del grup 1, l'Atlètic Horta (a les 16 h). Els barcelonins no han perdut cap enfrontament i compten els partits en victòries –sumen els quinze punts possibles–. Els de Santa Coloma, però, estan aconseguint ser un bloc difícil de batre, només han perdut un partit, en la primera jornada, i volen oferir el primer triomf de prestigi a la seva afició.

També a les 16 h, el Llagostera B intentarà fer esvair contra el Martinenc els dubtes generats després de perdre quatre partit seguits. Els de Pep Triadú van començar el campionat guanyant, però des de llavors no han conegut res més que la derrota. El conjunt barceloní també arriba al duel amb alguna urgència després d'haver sumat només dos dels darrers nou punts en joc.

El Lloret rep el Sants (a les 17 h). Els jugadors dirigits per Edu Urdiales van vèncer en les dues primeres jornades, però en els darrers tres partits només han sumat un punt. Al davant els lloretencs tindran el segon classificat de la taula i un dels quatre equips invictes del grup, una bona prova de foc.

Per acabar la jornada, pel que fa als equips gironins, el filial del Girona visita el Masnou (a les 19 h). L'equip maresmenc, que té l'exjugador professional Walter Pandiani com a tècnic, és el cuer després d'haver sumat només un punt. Amb molta necessitat i la pressió de veure's a la cua de la taula, el Masnou serà un contrincant perillós per a l'equip dirigit per Javi García, que amb la victòria de la jornada passada s'ha situat cinquè.

REDREÇAR EL RUMB

El Llagostera B ha de posar fi a la ratxa de quatre derrotes seguides per sortir del pou
El Farners vol ser el primer equip que fa perdre algun punt al líder, l'Atlètic Horta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)