2a divisió FEF

Cinc minuts fatídics

Ensopegada del Prat. El conjunt potablava cau al camp de l'Ebre, que en va fer prou amb els gols que va marcar en el 33' i el 37'

El Prat va tornar de buit de la seva visita al barri saragossà de La Almozara. Sense ser excessivament inferior a l'Ebre, el conjunt de Pedro Dólera va veure com l'eficàcia decantava la balança a favor del quadre aragonès, que en cinc minuts d'inspiració en el primer temps va deixar el partit sentenciat. Qui va obrir la llauna, de manera involuntària, va ser Ricarte, que en una jugada enrevessada, i juntament amb Moustapha, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 33, i quatre minuts després va caure el segon gol. Moustapha va aprofitar un servei de falta de Víctor Bravo per sorprendre Toni amb un bon cop de cap. 2-0, i calia remar contra corrent. En el segon temps, els pratencs van buscar amb insistència la porteria de Marqueta, però la manca d'encert i la bona tasca del porter local van fer que el marcador ja no es mogués.

PRAT 0 EBRE 2

EBRE: Marqueta; Cristian, Maureta, De la Cruz, Eneko; Forte, Moustapha, Kevin, Víctor Bravo (Alain, 80'); Canario (Santigosa, 61') i Gabarre (Txema Pan, 77'). PRAT: Toni Texeira; Adri Montoro, Aitor Lario, Ricarte (Nacho del Moral, 46'), Fede; Barnils, Putxi, Padilla; Ignacio (Javi Lara, 64'), Poves (Ernest Forgas, 46') i Óscar Muñoz. GOLS: 1-0 (33') Ricarte, en pròpia porta. 2-0 (37') Moustapha. ÀRBITRE: Martínez García. T.G.: als locals Eneko i Forte; i als visitants Ricarte, Poves, Aitor Lario, Ernest Forgas i Barnils. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.