2a divisió FEF

Oriol Alsina

“És el nostre pitjor partit”

Després del partit Oriol Alsina no va amagar la decepció per l'àmplia derrota contra el Mallorca B, una desfeta que el tècnic va intentar resumir de la següent manera: “La primera part i la segona han estat molt diferenciades. En la primera n'hem tingut una de molt clara, el pal d'en Robert Simón, i després hem comès un error molt greu que ens ha costat l'1-0. Últimament estem fent massa errors infantils que ens condicionen molt. La segona meitat ha començat amb un error de Moragón que ha estat el 2-0, i a partir d'aquí ens hem enfonsat psicològicament. La segona meitat ha estat un desastre i hem fet un partit molt dolent, segurament el nostre pitjor aquesta temporada.”

Sobre la situació de l'equip en la taula, Oriol Alsina no va voler dramatitzar. “Altres dies hem merescut més a domicili, però avui hem estat molt malament. Ara estem cardats, però hem d'oblidar el partit i ja pensar en el pròxim. A casa som forts, i també serà important anar recuperant els jugadors que tenim lesionats”, va concloure el tècnic llagosterenc.

DESCENTRATS

“Amb el 2-0 ens hem enfonsat psicològicament. La segona part, un desastre”

A MILLORAR

“Últimament estem fent massa errors infantils que ens condicionen”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)