1a femenina

El Barça goleja a les acaballes

1a divisió femenina. Tot i acabar vencent per un contundent 3-0, les blaugrana no van aconseguir la primera diana fins al minut 83

El Barça va golejar el Transportes Alcaine de Saragossa en un partit que empatava a zero quan falteven set minuts. Jugat al Miniestadi pensant ja en el partit de Champions de dimecres, el matx va ser completament dominat per les blaugrana, però, amb les visitants tancades al darrere, el Barça no va saber aprofitar les oportunitats. Així, passat el minut 80, el partit seguia 0-0. Al final, però, la insistència va tenir premi i Jenni Hermoso va transformar un penal provocat per Patri (83'). Alèxia, d'una preciosa vaselina, i altra vegada Jenni van completar la golejada.

BARÇA 3 T. ALCAINE 0

BARÇA: Ràfols, Ane, Line, Gemma, Míriam, Jenni Hermoso, Alèxia, Patri, Leila, Irene i Olga García (Bárbara, 68'). TRANSPORTES ALCAINE: Larque, Sánchez (Teresa Rey, 64'), Cebolla, Gómez, Cardona, Villamayor, Mallada (Naima García, 78'), Aznar, Chiba, Fuertes i Martínez (Lara Mata, 64'). GOLS: 1-0 (83') Jenni Hermoso, de penal. 2-0 (87') Alèxia. 3-0 (91') Jenni Hermoso. ÀRBITRE: Bosch Domènech. T.G.: a la local Jenni Hermoso.