3a divisió FEF

Un debat que s'acaba

3a divisió. Amb la fitxa ja tramitada, el tècnic de l'Olot, Ramon Maria Calderé, no va dubtar gens a alinear el porter Xavi Ginard contra el Cerdanyola. El balear va fer una bona actuació

L'Olot va aconseguir tres punts valuosos contra el Cerdanyola (2-1). El conjunt de la Garrotxa continua amb la ratxa immaculada com a local guanyant els quatre partits que ha disputat fins ara al municipal. El triomf, suat i treballat, permet als olotins continuar tercers amb divuit punts a quatre del líder, el Peralada.

Una de les principals novetats que hi va haver en el matx entre garrotxins i vallesans va ser la titularitat de Xavi Ginard defensant la porteria de l'Olot. Una vegada tramitada la fitxa –al camp de la Pobla de Mafumet encara no la tenia en regla–, el tècnic olotí, Ramon Maria Calderé, no va dubtar a alinear el balear: “Respectant els altres companys, sabem molt bé per què hem fitxat en Xavi Ginard. En l'últim partit en Quintanas va estar bé, però amb en Ginard ho tinc clar i l'he fet jugar”, declarava el de Vila-rodona al final del matx.

Ginard va fer una bona actuació en la que va ser la seva carta de presentació davant l'afició garrotxina. Segur i donant ordres als seus nous companys des del primer minut, l'exporter de l'Aris ha entrat amb força i podria haver posat fi a un debat que dura des de fa setmanes: “No és fàcil entrar a un equip després de només dues setmanes d'entrenaments. He intentat aportar la meva feina, però el més important era sumar els tres punts i seguir a la part capdavantera de la taula”, comentava un dels protagonistes del darrer partit de l'Olot. Els altres van ser els dos golejadors, Marc Mas i Sergio Álvarez. Els davanters acumulen ja set i cinc dianes respectivament, les claus de l'èxit.

ELS PROTAGONISTES

Respectant els altres companys, sabem molt bé per què hem fitxat en Xavi Ginard
Ramon M. Calderé
entrenador de l'olot
He intentat aportar la meva feina, però el més important era sumar els tres punts i seguir a dalt
Xavi Ginard
porter de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)