2a divisió FEF

Autocrítica per sortir del pou

2a divisió B. Després de la dura derrota contra el Mallorca B (4-0) la plantilla del Llagostera entona el ‘mea culpa' i assumeix que els repetitius errors en defensa s'han d'acabar per superar el mal moment

El Llagostera va sortir golejat diumenge del camp del Mallorca B (4-0), en el pitjor partit dels gironins aquesta temporada. Amb la derrota el conjunt dirigit per Oriol Alsina va allargar el malefici a camp contrari (ja són 25 desplaçaments sense guanyar en la lliga entre el curs passat i aquest) i va caure fins a la divuitena posició en la
taula classificatòria, entrant en zona de descens per primera vegada aquesta temporada, amb vuit punts en les primeres vuit jornades. La situació del Llagostera comença a ser preocupant, i tant el cos tècnic com la plantilla en són conscients, tal com es desprèn de les reaccions de diferents jugadors
després del ridícul fet a Palma.

“Hi ha una mica d'ansietat per l'inici de lliga, ja que no acabem d'arrencar, i això afecta alguns jugadors. Estem pagant molt car els greus errors individuals que sembla que en una plantilla com la nostra, amb molts jugadors amb experiència, no haurien de passar. Gairebé cada setmana ens estem trobant amb aquest problema i ens penalitza molt”, explica Marc Martínez, unes paraules molt semblants a les de Valentín Merchán: “Hem de fer autocrítica, no podem seguir fent aquests errors de principiants. Hem de ser conscients que a segona B s'ha d'estar molt concentrat en defensa, tant els defenses com els atacants, i de moment som molt fràgils en aquest aspecte.”

Un altre dels jugadors veterans de la plantilla, Samu San José, tampoc es vol amagar dels handicaps de l'equip: “Hi ha jugadors a qui els afecta més les errades que no pas a d'altres. S'ha de saber jugar amb pressió, això va inclòs en el salari, perquè si no, els errors et condemnen.”

Dia de reflexió

El Llagostera va tenir ahir dia de descans i serà avui quan tornarà a l'activitat amb un entrenament al municipal llagosterenc que servirà per començar a preparar el pròxim partit contra el Cornellà (dissabte a les 18.30 h a Palamós). Demà el Llagostera farà una doble sessió a Palafrugell.

Hi ha una mica d'ansietat per l'inici de lliga i això afecta alguns jugadors. Fem massa erros
Marc Martínez
migcampista del llagostera
Hi ha jugadors a qui els afecta més les errades que no pas a d'altres. S'ha de saber jugar amb pressió
Samu San José
central del llagostera
Hem de fer autocrítica, no podem seguir fent aquests errors de principiants
Valentín Merchán
lateral del llagostera

Pendents de Jordi Masó

A més de la contundent golejada per 4-0 el partit contra el Mallorca B va deixar dues males notícies més en el Llagostera. La primera va ser el traumatisme cranial que es va fer Jordi Masó en una topada fortuïta amb Rodri que va obligar el banyolí a ser substituït tot just en el minut 21. Masó s'entrenarà a un ritme menor durant la setmana i és dubte per al partit contra el Cornellà de dissabte. Qui segur que no jugarà en el pròxim enfrontament és Álex Colorado, ja que diumenge va veure la cinquena targeta groga del curs i serà sancionat. A més, el Llagostera continua amb les baixes de Rafa Jordà, Vivi, Nando Quesada i Diego Jiménez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)