1a femenina

Lligar el sac després del 0-3 a Minsk

UEFA Women's Champions League. El Barça juga avui el partit de tornada dels setzens

Després del 0-3 de l'anada disputada a Minsk, el Barça buscarà sentenciar al Miniestadi la classificació per als vuitens de final de la Champions League femenina (17 h). Xavi Llorens, però, va voler deixar clar que el partit d'avui no serà un pur tràmit. “Afrontem el matx amb l'esperança de passar, però sense excés de confiança”, va dir el tècnic, que va anunciar que faria rotacions respecte al partit de dijous passat: “Cal aprofitar la plantilla que tenim per conviure amb tants partits.” El tècnic de Cardedeu no oblida les dificultats que va tenir l'equip per vèncer diumenge el Transportes Alcaine: “Ja vam veure que tot costa molt; volem fer-ho bé en la Champions, perquè és un bon aparador, però la prioritat és la lliga”, va deixar clar Llorens.

Per la seva banda, Ruth García espera que el dia festiu i el bon resultat de l'anada animin la gent a anar al Mini: “Esperem que vingui més gent que l'any passat”, va dir.

LES FRASES

La Champions League és un bon aparador, però sabem que la prioritat és la lliga
Xavi Llorens
ENTRENADOR DEL B ARÇA FEMENÍ
Esperem que la gent s'animi i puguem reunir al Mini més gent que el curs passat
Ruth García
jugadora DEL BARÇA FEMENÍ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)