1a femenina

Meritori empat de l'Estartit al camp de l'Espanyol B

2a div. femenina. L'equip de Robert Cornfield va tallar una ratxa de tres derrotes

L'Estartit va sumar un valuós empat al camp de l'Espanyol B en un partit que va acabar sense gols però que va servir a l'equip de Robert Cornfield per tallar una mala ratxa de tres derrotes seguides. El d'ahir va ser un partit amb poques ocasions, tot i que l'Estartit va ser l'equip que va gaudir de les més clares, amb Blanca i Alba com a protagonistes. L'Espanyol B també va tenir la seva en un un contra un que va aturar Roberta, i finalment el marcador va quedar sense estrenar-se. Tot i l'empat l'Estartit continua en descens.

ESPANYOL B 0 L'ESTARTIT 0

ESPANYOL B: Ari, Esther, Júlia, Judit, Sandra Carrasco, Mireia, Anna Bernadí, Sandra Alberola, Stefany, Laura (Aida, 60') i Elena (Clàudia, 40'). L'ESTARTIT: Roberta, Rocío, Saray, Gemma, Martínez, Clara, Júlia (Lara, 60'), Puntonet (Mimi, 45'), Blanca, Alba (Ari, 65') i Puiggrós (Glòria, 85'). ÀRBITRE: Peralta Geis. T.G.: A la local Sandra Alberola i a la visitant Júlia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)