Nàstic

Futbol

Copa

L'Alavés, rival poc atractiu

Nàstic. El conjunt grana s'enfrontarà amb els vitorians en els setzens de final de la copa, un contrincant que no fa el pes a l'equip, centrat ara a aconseguir el primer triomf en la lliga

D'entre tots els equips de primera que li podien tocar al Nàstic en els setzens de final de la copa, els grana han quedat emparellats amb un dels que té menys atractiu: l'Alavés. El conjunt basc, rival dels tarragonins l'any passat en la pugna per l'ascens, visitarà el Nou Estadi el 30 de novembre, mentre que la tornada serà el 21 de desembre.

“És un equip de primera, però si haguéssim deixat escollir a l'aficionat, segurament n'hagués triat un altre, ja que no té el poder d'atracció d'altres conjunts a l'hora de portar gent al camp”, va reflexionar el tècnic grana, Vicente Moreno, que tot i això espera “fer una bona eliminatòria i passar”. Això és tot el que va dir ahir respecte a la copa l'entrenador valencià. I és que el Nàstic està centrat sobretot en la lliga, en què encara no ha guanyat i ocupa l'última posició. La fita amb què els tarragonins reben demà el Valladolid, doncs, és clara i ineludible: aconseguir els tres punts.

L'equip grana espera que la classificació aconseguida al camp del Rayo reactivi l'equip i l'impulsi cap a la primera victòria. Vicente Moreno, de fet, creu que tot i els mals resultats, la dinàmica de joc és la correcta: “Afrontem un partit exigent amb la idea de continuar en la línia dels últims partits, en què sempre hem estat més a prop de guanyar que de perdre.” El principal maldecap que tindrà l'entrenador del Nàstic és la plaga de lesions que està afectant l'equip i que farà que disposi dels efectius justos per fer la convocatòria. Moreno no podrà disposar de Iago Bouzón, sancionat, i hi ha lesionats Manolo Reina, Manolo Martínez, Cordero, Lopo, Maloku i Jean Luc. També tenen problemes físics Juan Muñiz, Stephane Emana i Tejera. El tècnic, això sí, espera recuperar algun d'aquests futbolistes.

LES FRASES

És un rival de primera, però l'aficionat n'hagués escollit un altre, perquè l'Alavés no té el poder d'atracció d'altres equips
Mirarem de passar, però ara ens hem de centrar en la lliga, que és prou més important
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)