Reus

Els inamovibles de Natxo

Reus. El tècnic roig-i-negre, avalat pel gran inici, ha donat continuïtat a les seves alineacions, sobretot en la defensa i la medul·lar, i hi ha cinc jugadors que han estat sempre titulars

El Reus ha mostrat en aquest inici de temporada moltes més virtuts que no pas defectes. Tan sols d'aquesta manera es pot explicar que el conjunt del Baix Camp s'hagi convertit en la revelació de segona A i hagi viscut sempre instal·lat a la zona de privilegi. La gran arma del conjunt de Natxo González ha estat la seva solidesa defensiva i la claredat d'idees a l'hora de jugar. I és que bona part dels habituals ja estaven a les files del Reus la temporada passada. Això, unit al fet que el basc ha anat donant continuïtat a bona part dels futbolistes que van jugar en la primera jornada, ha facilitat les coses al seu equip. De fet, han passat nou jornades i la meitat de l'alineació s'ha anat repetint: hi ha cinc homes que han estat sempre titulars. És el cas d'Edgar Badia, Alberto Benito, Jesús Olmo i Ramon Folch, que han jugat tots els minuts possibles, i de Miramón, que tot i formar part de tots els onzes inicials, ha estat cinc cops substituït.

Les prestacions que han ofert els cinc futbolistes han convençut Natxo González, que, tret de Miramón, ja tenia aquests futbolistes a les seves ordres la temporada passada. Destaquen els casos d'Edgar Badia, Benito i Ramon Folch, que no havien jugat mai en la Lliga de Futbol Professional i s'hi han adaptat de meravella. El porter, de fet, és el menys golejat de l'inici de lliga, el lateral dret va fer el primer gol de la història del Reus a segona A, i el capità ha enlluernat tothom. I és que Folch, que és el cervell de l'equip, ha estat al nivell dels millors jugadors de segona A. D'Olmo i Miramón, ja coneixedors de la categoria, se n'esperava solvència. No han decebut.

Línies molt definides

A banda d'aquests cinc futbolistes, n'hi ha d'altres que també han estat gairebé sempre protagonistes, com és el cas de l'extrem Jorge, del mig centre López Garai i del central Pichu Atienza, que han estat titulars en vuit ocasions. La defensa i el mig del camp, de fet, són les línies definides per Natxo González, que sol jugar amb Alberto Benito, Pichu Atienza, Olmo i Ángel al darrere; i Ramon Folch i López Garai davant de la rereguarda. La zona d'atac és la que ha viscut més variacions. El fet que hagi acaparat les lesions i que, de moment, no hi hagi un referent clar a dalt, explica en part aquest fet. En tot cas, hi ha dues peces que tenen la confiança total de Natxo González: Jorge Díaz i Miramón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)