2a divisió FEF

Com el dia i la nit

2a divisió B. El Llagostera ha sumat a casa els onze punts que té en total. A fora, els gironins segueixen negats i no han sumat cap punt ni han fet cap gol

El Llagostera està mostrant dues versions ben diferenciades des de l'inici de lliga. Si bé el conjunt llagosterenc ha demostrat fiabilitat, solidesa i punt d'honor sempre que ha jugat com a local, tot això ha faltat quan ho ha fet lluny del Palamós-Costa Brava. L'equip dirigit per Oriol Alsina no ha perdut cap partit davant la seva afició –hi ha aconseguit tres victòries i dos empats– sumant, així, la totalitat dels onze punts que té després de nou jornades disputades. La darrera victòria, contra el Cornellà, permet als gironins oblidar la golejada encaixada en l'últim partit a domicili contra el Mallorca B (4-0) i, de retruc, sortir de la zona de descens per enfilar-se fins a la dotzena posició de la taula: “Després de la desfeta a Mallorca, el més important era aconseguir el triomf fos com fos. A casa l'equip està bé, està segur, i ara hem de fer un pas endavant a fora”, explicava l'extrem dretà, Robert Simón.

El Llagostera no perd a casa en partit oficial des del 27 de febrer del 2016 en el duel contra el Girona a segona A (0-1). Des de llavors, la solidesa com a local tant a segona A com a segona B s'ha mantingut i actualment és el segon millor conjunt a casa després del líder, l'Ebre (12 punts). Desgraciadament, una de les premisses que no ha variat darrerament ha estat el pèssim bagatge a domicili. I és que la darrera victòria del Llagostera com a visitant va ser el 7 de juny del 2015 en l'última jornada de lliga del curs 2014/15 a segona A, al camp del Valladolid (2-4). Enguany, els blaugrana encara no han fet cap diana lluny de Palamós, en una clara demostració de la mala ratxa –quatre derrotes en els quatre partits, el pitjor equip de la categoria juntament amb l'Eldenc, el cuer–. “La darrera victòria solvent a casa ens ha de donar moral. L'equip es vol desfer de la mala ratxa a fora i mirar cap amunt”, afirmava el lateral dret del Llagostera Albarrán, que afegia: “Necessitem dues setmanes seguides de bons resultats. El futbol són ratxes i les victòries reforcen la confiança de tot el grup.”

ELS PROTAGONISTES

Després de Mallorca volíem vèncer fos com fos. L'equip està bé a casa, ara hem de millorar a fora
Robert Simón
extrem dret del llagostera

A CASA

La darrera victòria solvent a casa ens ha de donar moral. L'equip es vol desfer de la mala ratxa a fora i mirar cap amunt en la taula

A FORA

Necessitem dues setmanes seguides de bons resultats. El futbol són ratxes i les victòries reforcen
Carlos Albarrán
lateral dret del llagostera
235
dies
fa que no perd el Llagostera un partit davant la seva afició al Palamós-Costa Brava.
500
dies
encadena el conjunt llagosterenc sense vèncer en un enfrontament oficial lluny de Palamós.

Diumenge, contra el Gavà, a les 12 h

El Llagostera, com ja va fer el 5 d'octubre passat per disputar el partit de quarts de final de la copa Catalunya, visitarà el diumenge la Bòbila de Gavà (a les 12 h). El conjunt llagosterenc mirarà d'aconseguir els primers punts a domicili contra un equip que es troba per sota seu. Els del Baix Llobregat sumen deu punts, només un menys que els del Gironès, i es troben en la quinzena posició, tres més avall. Els jugadors dirigits per Óscar Mena, que encara no pot seure a la banqueta perquè el club no ha liquidat l'anterior entrenador, Juanma Pons, acaben de perdre a la Nova Creu Alta de Sabadell (2-0). En el darrer partit que van disputar a la Bòbila, els blaugrana van superar el Barça B (1-0), en l'únic triomf a casa des del seu retorn a la categoria, el juny passat. El Gavà, com la majoria d'equips del grup tercer, sol mostrar la millor versió com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)