3a divisió FEF

Ambicions multiplicades

3a divisió. El Palamós i el Peralada s'enfronten demà (a les 17 h) en un duel gironí atractiu amb els dos equips en posicions de ‘play-off'. Els palamosins encara no han perdut com a locals

Si abans de l'inici del campionat els haguessin dit als aficionats del Palamós i del Peralada que els seus equips estarien en posicions de play-off d'ascens després de deu jornades de lliga, els hauria costat creure-s'ho. Els dos conjunts de la demarcació disputen demà un dels duels de la jornada amb els palamosins quarts encadenant dues victòries consecutives i encara sense perdre cap partit al Palamós-Costa Brava, i els peraladencs com a líders destacats del grup cinquè després de perdre només dos punts des de l'inici i encadenant tres victòries, en la darrera setmana de campionat.

Els dos equips, a més, encadenen tres jornades sense encaixar cap gol. Si bé el Peralada és l'equip que menys dianes ha rebut del grup, juntament amb la Jonquera, amb només tres, i ja fa diversos partits que demostra la seva solidesa defensiva, els palamosins semblen haver aconseguit equilibrar la balança després de rebre dues golejades consecutives a camp contrari –contra el Terrassa (4-0) i a Granollers (6-2).

De record verd-i-blanc

Mentre el Peralada ha construït una plantilla totalment nova a partir de la filiació amb el Girona, fet que ha provocat que hi hagi pocs futbolistes de la zona i cap amb passat al Palamós, en el degà sí que hi haurà sentiments retrobats en cinc futbolistes. Sergio García, Guillem Cornellà, Narcís Barrera, Aleix Feixas i Jaume Duran s'enfrontaran amb un dels seus exequips. Els cinc jugadors, ara a les ordres de Joan Mármol segur que afronten el partit en una atmosfera diferent de qualsevol altre matx. De fet, tots els jugadors llevat de Narcís Barrera, que va jugar al conjunt de l'Alt Empordà una part del curs 2012/13, a primera catalana, van estar la campanya passada a les ordres dels actuals tècnics del Peralada, Arnau Sala i Xavi Punsí. Feixas, en va sortir al desembre de manera precipitada.

SÒLIDS

Els dos equips encadenen tres jornades de lliga sense encaixar cap diana
Sergio García, Cornellà, Barrera, Feixas i Duran se les hauran amb el seu exequip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)