Vacas s'estrena amb victòria gràcies a una bona segona meitat

Canvi de dinàmica. El Terrassa va aconseguir el triomf després de cinc partits

MANLLEU 1 TERRASSA 4

TERRASSA: Ortega, Xapi Arnau, Amantini, Joel, David López, Raúl Torres, Álex Fernández, Cristian (Dani Pujol, 89'), Grasa (Del Val, 76'), Raillo (Guti, 87') i Velillas. MANLLEU: Aroca, Ot, Canal, Aumatell (Mate, 68'), Seuma, Uroz, Martí (Trull, 73'), Fredy, Abde, Marc García i Pol Coll. GOLS: 0-1 (16') Marc Garcia. 1-1 (57') Raúl Torres. 2-1 (65') Raíllo. 3-1 (77') Velillas. 4-1 (89') Joel. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: al local Joel, i als visitants Uroz i Canal. T.V.: per doble amonestació, als visitants Marc Garcia (66') i Uroz (81'). COMENTARI: El Terrassa buscava un punt d'inflexió i contra el Manlleu el va trobar, tot i un inici de partit dubitatiu. L'apatia en el joc, massa pla, amb excés de pilotades, semblava dominar l'estrena a la banqueta d'Agustín Vacas, però, en la segona part, els egarencs van reaccionar i van aconseguir capgirar el gol inicial de Marc García, en la primera meitat, després d'una gran diagonal (16'). Abans del gol, els egarencs havien avisat tímidament tres cops. Després, però, la renovada aposta de Vacas (un 4-1-4-1 amb molts migcampistes prop de Raillo) no va canviar les sensacions negatives que acompanyaven darrerament l'equip. Però, en la segona meitat, vint minuts de rauxa van servir per capgirar el marcador: Raúl Torres va empatar i Raíllo i Velillas van aprofitar dues errades defensives per firmar una remuntada que va culminar Joel.