La Pobla comença millor, però el Santfe reacciona i empata

Igualtat. Ruxi va avançar el conjunt local (11') i Romo va marcar l'1-1 des de molt lluny

SANTFELIUENC 1 P. MAFUMET 1

POBLA DE MAFUMET: Perales, Pol, Roger, Ruxi (Adrián, 69'), Dani Hernández, Vadillo, Ivan Vidal, Calavera, Rodri (Rayco, 59'), Gil i Brugui (Dani Ojeda, 78'). SANTFELIUENC: Toni, Eric, Jaume, Joserra (Guille, 38'), Alberto, Tena, Maldonado, Jaime, Zárate (Patxi, 81'), Romo (Morgado, 88') i Eric Pacheco. GOLS: 1-0 (11') Ruxi. 1-1 (46') Romo. ÀRBITRE: Garcia Fuster. T.G.: Als locals Dani Hernández i Rodri, i als visitants Alberto, Tena i Maldonado. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: La Pobla de Mafumet i el Santfeliuenc van aconseguir un punt que els manté situats en la zona mitjana de la classificació. Els locals van començar millor i Ruxi no va trigar a fer el seu gol, amb un xut des de la frontal de l'àrea davant la sortida del porter visitant. La primera meitat va ser dominada per la Pobla de Mafumet, tot i que el Santfeliuenc va ser més perillós i va tenir dues bones ocasions per empatar: un xut de Maldonado fregant l'escaire i una rematada de Romo aturada pel porter Perales. Ja en la segona meitat, just després del descans, Romo va aprofitar una errada de Perales per sorprendre'l des d'uns 40 metres. Eren els millors minuts dels visitants, que no van tenir cap bona ocasió per fer el segon i que van veure com, en la fase final del duel, la Pobla tornava a controlar el joc, per bé que sense profunditat.