Territorial

Fan claudicar el líder

1a catalana. El Llagostera B remunta en la segona meitat contra l'Horta i confirma la bona dinàmica (set punts dels últims nou possibles)

Victòria de mèrit del Llagostera B contra el líder, l'Horta, que confirma la bona línia dels llagosterencs les últimes jornades (set punts dels últims nou). El partit va ser molt intens al llarg dels noranta minuts, amb una primera meitat en què hi van haver tres pals, un per als locals (Peque) i dos per als visitants (tots dos d'Arranz). La igualtat en el marcador la va trencar l'Horta a tocar del descans, amb una rematada amb el cap de Marc Reyes a la sortida d'un corner (40'). El Llagostera va reaccionar just després de la represa amb un gol de Peque des de la frontal de l'àrea (47'). Amb l'empat, va continuar la igualtat i la intensitat per part dels dos equips, però va ser el Llagostera B el que va tornar a veure porteria, confirmant la remuntada. En aquesta ocasió, el golejador va ser Marc Gelmà, que va sorprendre amb una vaselina amb el cap des de fora l'àrea després d'un rebuig del porter en una falta lateral. Amb el 2-1, els de Pep Triadú van saber conservar el resultat i es van endur la victòria.

LLAGOSTERA B 2 HORTA 1

LLAGOSTERA B: Busquets, Espuña, Marc Ferrer, Maynau (Barco, 88'), Gelmà, Roca, Maymí (Tarrenchs, 63'), Oriol Vila, Peque (Pol Mitjà, 85'), Soufiane (Alexis, 45') i Carlos Martínez (Cano, 63'). HORTA: Buetas, Ignasi (Jiménez, 73'), Reyes, Barry, Amador (Gómez, 55'), Sergi Arranz, Oscar Imaz (Blasco, 78'), Beguer (Torrent, 55'), Vergés, Del Moral (Lladó, 63') i Galeano. GOLS: 0-1 (40') Marc Reyes. 1-1 (47') Peque. 2-1 (73') Marc Gelmà. ÀRBITRE: Morros Monge. T.G.: Als locals Oriol Vila, Peque i Carlos Cano, i als visitants Del Moral, Barry, Gómez i Vergés. T.V.: Cap.