Territorial

El cuer fa suar el líder

3a divisió. El Peralada pateix fins al final per superar un Sabadell B que ven cara la derrota. Els locals no aprofiten el domini inicial per sentenciar i els vallesans estan a prop de la sorpresa

El Peralada no ho va tenir gens fàcil per superar el cuer de tercera, el Sabadell B, i va haver de patir fins al final per sumar els tres punts i mantenir el lideratge. Els altempordanesos no van aprofitar el domini i les ocasions dels primers 30 minuts per sentenciar i els vallesans van estar a punt de sorprendre'ls en un bon inici del segon temps. Després d'uns primers minuts equilibrats, el Peralada va prendre les regnes del joc i es va avançar gràcies a l'encert de Keita, que va rematar de cap una centrada des de la dreta de Javi Sánchez. El domini del líder es va intensificar a partir de l'1-0 i les ocasions es van succeir. Boniquet, amb un xut lleugerament creuat (14'); Chele, en un un contra un amb Arnau després d'una falta ràpida (16') i en un xut des de fora de l'àrea (20'), i Pablo Carbonell, rematant al primer pal una jugada assajada en un córner (24'), van estar a punt d'ampliar l'avantatge favorable als xampanyers. A poc a poc el Peralada va deixar d'arribar amb claredat a l'àrea del Sabadell B i els vallesans van començar a tenir més presència a camp contrari. Tot i l'equilibri, el líder va disposar d'una clara oportunitat per fer el segon gol en una gran acció de Keita dins l'àrea, però el seu xut es va estavellar al pal esquerre d'Arnau (36'). Els visitants, que s'havien limitat a centrar pilotes que la defensa refusava sense problemes, van empatar en una acció desafortunada per als locals. Aliaga va enviar una falta a l'interior de l'àrea que Èric Pujol no va arribar a rematar i la pilota, després de botar, va arribar al fons de la xarxa sorprenent Gianni (41'). Abans del descans Jorge Sureda va intentar tornar a avançar el Peralada amb un xut des de fora de l'àrea per sobre del travesser. El Sabadell B va sortir amb molta empenta a la represa i va posar contra les cordes el líder, que durant uns minuts es va veure superat. Gianni, amb una gran intervenció, va evitar l'1-2 en un xut de Raigon des de la frontal (49'). El davanter va tenir les ocasions més clares per avançar el seu equip amb un xut llunyà que va sortir fora per poc (63') i, sobretot, amb una rematada buscant el segon pal que no va trobar porteria (66'). Arnau Sala va buscar solucions i va introduir Konaré per Jorge Sureda. A poc a poc el Peralada va reaccionar i va tornar a generar perill. Una rematada de cap de Keita (70') i un xut de Boniquet (72') van topar amb Arnau, però el porter no va poder evitar el 2-1 de Coro. El capità va culminar una bona acció ofensiva amb un xut des de l'interior de l'àrea al pal del porter (76'). El Sabadell va acusar el gol, però va buscar l'empat en una acció per l'esquerra que Gianni va aturar (88'). La rèplica del Peralada va arribar amb un potent xut de Keita que va topar amb el pal (89'), però el 2-1 ja no es va moure.

ELS VESTIDORS PERALADA 2 SABADELL B 1

La primera part ha estat excel·lent en tots els aspectes, amb moltes ocasions i arribades, però hem estat desafortunats i ens han fet el gol
PERALADA: Gianni; Chele, Estellés, Vallho, Pablo Carbonell; Javi Sánchez, Jorge Marta (Konaré, 60'), Víctor Alonso, Boniquet (Pau Ribas, 91'); Coro i Keita. SABADELL B: Arnau; Diego, Gonzalo, Èric Pujol (Otero, 86'), Guillem Pujol; Aliaga, Víctor, Lledó, Ñito; Facu (Montero, 84') i Raigon. GOLS: 1-0 (11') Keita. 1-1 (41') Aliaga. 2-1 (76') Coro. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: als locals Jorge Sureda, Konaré i Keita; i als visitants Víctor, Raigon, Èric Pujol i Guillem Pujol. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
En la represa no hem sabut controlar el joc, però hem reaccionat per fer el gol de la victòria