Nàstic

futbol

nàstic

Quatre partits a Lopo

Sancions. El central va veure la vermella per protestar després del Nàstic-Mallorca. Reina, tot i que està de baixa, té la mateixa suspensió

El Nàstic temia una sanció dura per a Albert Lopo i, finalment, la que li ha aplicat el comitè de competició ha estat la mínima prevista en l'article sobre insults a l'àrbitre: quatre partits de suspensió. Lopo va dir a De la Fuente Ramos, entre altres coses, “pocavergonya” i “has vingut a robar-nos”, just després que assenyalés el final del partit, i per això va veure la targeta vermella directa. Es perdrà els duels contra el Mirandés, el Getafe, el Reus i el Cadis. En aquell moment va saltar al camp Manolo Reina, que no estava convocat –està de baixa per lesió– però que va ser identificat per l'àrbitre i inclòs en l'annex de l'acta pels insults que li va dedicar. Reina també té quatre partits de sanció. Juanlu Canales, encarregat de material, en té dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)