Territorial

Es deixen remuntar

1a catalana. El Llagostera B s'avança, no remata la feina, falla un penal i el Ripollet ho aprofita per capgirar el resultat amb una gran efectivitat

llagostera b 1 ripollet 3

LLAGOSTERA:Pol Busquets, Pol Tarrenchs (Carlos Martínez, 71'), Marc Ferrer, Ferran Roca, Marc Gelmà, Alexis Sánchez (Pol Mitjà, 86'), Joan Maynau, Soufiane, Peque, Almendros (Maymí, 65') i Carlos Cano. RIPOLLET:Uri, Santiago, Osuna, Cardete, Josué, Ruben López, Dani Domínguez (Lars, 81'), Roger Miralles, Mario Villaescusa (Edgar, 77'), Chema (Latorre, 86') i Vicente. GOLS:1-0 (10') Peque. 1-1 (39') Vicente. 1-2 (59') Chema. 1-3 (87') Vicente. ÀRBITRE:Rosco Ferriz.T.G.:als locals Oriol Vila, Marc Ferrer i Maymí, i als visitants Rubén López, Josué, Roger Miralles, Cardete, Aznar i Lars.T.V.:Cap.

El Llagostera B, que tenia l'oportunitat d'enganxar-se a la zona alta de la taula, va deixar escapar els tres punts en un partit en el qual els locals no van saber sentenciar el duel amb el resultat a favor i el Ripollet va recórrer a l'efectivitat per remuntar. Peque va avançar molt d'hora el conjunt dirigit per Pep Triadú amb una bona definició (10'), però llavors els llagosterencs van desaprofitar diferents ocasions que haurien pogut decantar definitivament el partit. En contrapartida, el Ripollet va marcar en la primera arribada clara mitjançant Vicente amb un xut ajustat al pal curt (39').

Ja en la segona meitat els visitants van tornar a veure porteria amb un gol de Chema, que va superar Pol Busquets després de guanyar l'esquena a la defensa (59'). Amb el resultat en contra els gironins van tornar a disposar d'ocasions clares, però altra vegada les van desaprofitar, incloent-hi un penal errat per Peque que va anar al pal. La falta d'encert va acabar condemnant el Llagostera B, que va veure com el Ripollet sentenciava el partit a tres minuts del final amb un altre gol de Vicente, aquesta vegada de contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)