2a divisió FEF

2a divisió B

Fi d'un llarg calvari

El migcampista del Llagostera Nando Quesada va tornar a saltar a un terreny de joc després de superar una greu lesió als lligaments encreuats

D'una derrota és complicat extreure'n una notícia positiva. L'ensopegada del Llagostera al camp del cuer destacat del grup tercer, l'Eldenc (2-0), va deixar, però, un petita escletxa de positivisme en el conjunt llagosterenc gràcies al retorn als terrenys de joc de Nando Quesada. El migcampista va posar fi al seu particular calvari 263 dies després de fer-se una greu lesió als lligaments encreuats del genoll esquerre –el 2 de març passat en un entrenament–. “Des del punt de vista personal va ser un moment feliç. He treballant molt fort tot l'estiu i durant la pretemporada per arribar a aquest moment”, comenta el sabadellenc Nando Quesada, que hi afegeix: “Llàstima que vaig sortir al camp amb el resultat en contra. En aquells moments has de fer un joc fàcil i potser no vaig poder ser atrevit i demostrar que estic del tot recuperat.”

Els moments més durs

Quesada es va incorporar al Llagostera l'octubre del 2015. Sense possibilitats de jugar amb el primer equip després de la seva sortida de l'Utrecht, ja que el mercat per donar d'alta futbolistes estava tancat, el menut migcampista va decidir jugar amb el filial llagosterenc en la segona catalana mentre s'entrenava a les ordres d'Oriol Alsina. L'espera es va allargar fins al 14 de febrer, quan Nando va jugar els darrers set minuts del duel entre el Llagostera i l'Albacete de segona A (2-0). L'espera havia valgut la pena, però disset dies més tard, en un entrenament, el vallesà es va trencar els lligaments encreuats. “Vas ser massa dur. Havia rescindit el contracte de mala manera amb l'Utrecht, amb problemes burocràtics i de transfer. Vaig decidir jugar amb el filial del Llagostera uns mesos i l'espera per ajudar el primer equip es va fer llarga, com la que acabo de passar. Trencar-me va ser fatídic, un cop molt dur ja que havia recuperat el meu millor moment”, explica el futbolista del conjunt llagosterenc, que va fer una part de la recuperació a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. “Quan em vaig lesionar, personal del club es va posar en contacte amb mi. El Barça ofereix ajuda als seus exjugadors i jo no ho vaig dubtar. L'Oriol em va donar el vistiplau i vaig aprofitar les excel·lents condicions per recuperar-me. Sóc jove i volia tornar encara més fort”, comenta Quesada, que recuperat i en plena dinàmica amb l'equip només pensa a fer-se un lloc entre els titulars. “Estic treballant molt i fent moltes sessions d'entrenament. Quan la dinàmica de l'equip desgraciadament no és del tot bona, més possibilitats hi ha de tenir minuts i oportunitats. Jo estic preparat i em trobo bé, ara és el tècnic qui ha de decidir qui juga en cada enfrontament”, diu.

263
dies
després de fer-se una greu lesió durant una sessió d'entrenament, Quesada va reaparèixer i va disputar els darrers nou minuts de l'Eldenc-Llagostera.
23
jugadors
ha utilitzat ja el tècnic, Oriol Alsina, incloent-hi Eloi Zamorano, Pol Gómez i Carlos Cano, del filial. Només queden per debutar Nico Ratti i Pol Busquets, els dos porters suplents
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)