Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Després del cop

Nàstic. Els tarragonins tenen aquest vespre, en la visita d'un Cadis a l'alça, l'oportunitat de refer-se de la derrota contra el Reus i reprendre la reacció

“Hem de girar full i ara tenim l'oportunitat de fer-ho.” Vicente Moreno és conscient que la derrota del cap de setmana passat contra el Reus no va ser una derrota qualsevol. Per la necessitat que té el cuer de puntuar, per la confiança que els donaven les dues victòries que encadenaven i per l'al·licient que suposava el fet d'enfrontar-se al màxim rival, l'1-0 encaixat al terreny de joc dels roig-i-negres va ser un resultat més difícil de pair per al Nàstic. Per sort per als grana, la distribució dels partits que fa La Liga els dóna la possibilitat de refer-se d'aquella ensopegada només cinc dies després, ja que el Nàstic, en l'únic partit avançat a divendres de la jornada del cap de setmana, rep aquest vespre el Cadis. “És un partit importantíssim per a nosaltres, ja que necessitem guanyar i estic convençut que ho aconseguirem”, va afirmar ahir Vicente Moreno. “Encara que sigui difícil ser optimista, tinc molta fe en els jugadors que tinc, tots podem fer-ho molt millor del que ho hem fet”, hi va afegir. El Nàstic és conscient que, en cas de guanyar, se situarà de manera provisional amb els mateixos punts que el primer equip en zona de permanència, en espera que es disputin la resta dels partits de la jornada.

El Cadis arriba motivat al Nou Estadi. Fa set partits que no perd, amb una solidesa defensiva creixent, i en l'última jornada va aconseguir la victòria més àmplia de la temporada, un 4-1 contra l'Alcorcón. “La situació del Cadis explica molt bé com és la segona A. Fa un mes i mig estava en descens, en una situació semblant a la nostra, i ara tot és diferent”, afirma el tècnic del Nàstic, que considera que el Cadis es replega molt bé, deixa pocs espais i, a més, “té molta confiança”.

Malgrat que visita el camp del cuer, el Cadis no ho farà confiat perquè Álvaro Cervera s'ha encarregat de recordar que el Nàstic “s'assembla molt al de l'any passat”. A Cervera no li agrada jugar en divendres, pel poc temps de recuperació que deixa als jugadors tocats, mentre que Moreno assegura que està “curat d'espants” i que s'ha acostumat a tot: “Per a mi, l'única preocupació és si a l'espectador li va més o menys bé. Per a l'equip no ha de ser cap excusa.”

Moreno té les baixes dels sancionats Molina, Lopo i Reina, que també està en la recta final de la recuperació de la lesió. De l'onze, caldrà veure si torna al doble pivot habitual, amb Madinda i Tejera, o manté el gabonès a la banda dreta, tal com va fer a Reus. Del rival, a Moreno no només el preocupa el seu màxim golejador, Alfredo Ortuño: “És un gran jugador, però si ens centrem en ell n'hi haurà altres que ens faran mal.”

El Cadis es replega molt bé i deixa pocs espais al rival. A més, la confiança que té ara li dóna un plus
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Serà un partit complicat perquè, tot i que és cuer, el Nàstic s'assembla molt al de l'any passat
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Més que fer-nos forts a casa, el que ens falta és fer-nos forts amb bons resultats. A casa som forts, però ens mereixíem més

“Ningú ho ha passat pitjor que Molina”

Una de les jugades clau del derbi contra el Reus va ser l'acció de la segona targeta groga que va veure Xavi Molina a l'inici de la segona meitat. “Ningú ho ha passat pitjor que ell aquests dies, perquè sap que no va ser encertat. Jo el que vull és que els jugadors prenguin decisions, i qui pren decisions es pot equivocar”, va afirmar Vicente Moreno, que admet que l'excés de targetes és un dels problemes de l'equip. “Som l'equip amb més expulsions, i això que peguem poques puntades. Ho haurem de gestionar millor.” En principi, Djetei serà el substitut de Molina per fer parella amb Suzuki a l'eix de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)