Nàstic

El Nàstic respira en derrotar el Cadis per la mínima (1-0)

2a divisió A. Un gol d'Uche en la segona part dóna el triomf als grana, que se situen de moment amb els mateixos punts que el divuitè

El Nàstic respira a la zona baixa amb una important victòria contra el Cadis (1-0), que el situa de manera provisional amb els mateixos punts que el divuitè, a l'espera que es disputi la resta de la jornada.

La defensa avançada, les línies juntes i la pressió dels jugadors més avançats del Cadis han dificultat de seguida les coses al Nàstic, que tot i que ha tingut una bona ocasió en la primera acció del partit –una cursa de Valentín amb centrada rematada de cap per Àlex López– li ha costat molt portar perill en la primera meitat. A més, algunes pèrdues en zona perillosa han estat a punt de ser aprofitades pel Cadis.

En la segona part el Nàstic hi ha posat més ritme, ha deixat poques opcions al rival i, a més, ha tingut l'encert de marcar en una acció personal d'Uche (64'). Després, ha sabut mantenir el Cadis a ratlla i ha patit poc per assegurar la victòria.