Reus

El Reus obté un valuós empat a la Romareda (2-2)

2a divisió A. El conjunt roig-i-negre ha remuntat un 1-0 amb un doblet de Ramon Folch, però al final ha aparegut Dongou i ha empatat

El Reus tornarà avui de la seva visita a Saragossa amb la satisfacció d'haver sumat un punt d'allò més valuós, però també amb la sensació que gairebé obté la victòria. El conjunt roig-i-negre ha estat capaç de fer el més difícil, remuntar un 1-0 en contra, però al final ha vist com Dongou, que avui tornava després d'una llarga lesió, l'ha privat del triomf.

Tot i començar dominant, el Reus ha vist com una errada d'Edgar Badia ben aprofitada per Manu Lanzarote en primera instància i Ángel en segona, ha permès al quadre local avançar-se (34'). Els roig-i-negres, però, han reaccionat després de la represa i han capgirat el resultat gràcies a dos gols d'oportunista de Ramon Folch, impecable com sempre. En el tram final el Saragossa ha pressionat de valent buscant l'empat i l'ha trobat. Dongou ha caçat una pilota després d'una acció enrevessada i ha marcat el 2-2 definitiu en el minut 87.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)