2a divisió FEF

Boris rescata el Gavà

2a divisió B. Una actuació brillant del barceloní, que va fer un gol i en va provocar un altre, permet al conjunt blaugrana igualar dos cops el marcador contra el Prat i sumar un valuós punt

gavà 2 prat 2

GAVÀ:Craviotto, Joel, Héctor Camps, Mario Gómez, Jordi César, Reche (Mario Roque, 46'), Peque (David Jiménez, 63'), Pla, Niko Kata (Fernando, 70'), Boris i Cristian Herrera.PRAT:Toni Texeira, Adri, Barnils, Aitor Lario, Fede Bessone, Juanjo, Pluvins, Putxi, Poves (Dot, 84'), Padilla (Ignacio, 52') i Del Moral (Óscar Muñoz, 71').GOLS:0-1 (44') Padilla. 1-1 (72') Boris. 1-2 (86') Óscar Muñoz. 2-2 (93') Óscar Muñoz, en pròpia porta.ÀRBITRE:Ruiz Ferreruela.T.G.:als locals Niko Kata, Pla, Boris, Héctor Camps i Diego Llamas; i al visitant Adri.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Gavà va esgarrapar ahir un punt en l'últim instant en un derbi del Baix Llobregat marcat per l'eficiència màxima del Prat –dos gols en tres ocasions clares– i per la figura de Boris Garrós. El davanter barceloní, que viu el millor moment de la seva carrera, va rescatar un punt per al seu equip gràcies a la seva aparició determinant en tres moments: va salvar un gol sota pals, va marcar l'1-1 i va provocar la diana en pròpia porta d'Óscar Muñoz en el temps afegit.

En el primer temps qui va controlar va ser el Prat, que va disposar de les millors ocasions, sobretot en el darrer tram. Així, després d'avisar amb un cop de cap de Barnils que Boris va treure sobre la mateixa línia de gol (37'), els potablava van obrir la llauna en el minut 44. Alberto Padilla va aprofitar una falta des de la frontal per etzibar un xut magistral que va sorprendre tothom, inclòs Craviotto. Gol psicològic abans del descans.

El Gavà brilla

El 0-1 va ferir el Gavà, que després de la represa va treure tot el seu orgull esperonat pel caràcter del seu tècnic Óscar Mena. Els blaugrana van oferir a la seva parròquia els millors minuts de la temporada. Van desbordar el Prat i van acaparar les ocasions de perill. L'empat va arribar en el minut 72, quan Boris va pescar el refús d'un xut de Mario Roque i va batre Toni Texeira. El mateix davanter va tornar a sucar tot seguit, però l'àrbitre va anul·lar l'acció per fora de joc.

El Prat estava tancat, però és un equip que no es pot donar mai per mort, ja que domina l'estratègia com pocs. Així, en el minut 86 va tornar a avançar-se a través d'una jugada a pilota aturada: Ignacio va servir una falta i Óscar Muñoz la va pentinar al fons de la xarxa. L'1-2, però, no es podia donar per definitiu, ja que el setge dels de casa va continuar fins a l'últim alè. Precisament llavors va tornar a aparèixer Boris, que va veure com Óscar Muñoz desviava al fons de la porteria una rematada seva.

El 2-2 ens deixa bona boca, hem empatat amb el cor i és un premi per als nanos
Óscar Mena
entrenador del gavà
No estic content, hem rebut el 2-2 en l'últim instant; però un punt fora de casa sempre és bo
Pedro Dólera
ENTRENADOR DEL PRAT

Mena s'estrena a la banqueta

Tot i que ja feia mesos que Óscar Mena dirigia el Gavà, ahir l'argentí es va poder asseure per primer cop a la banqueta, un cop el club ja ha liquidat el contracte de Juanma Pons. Després de dotze partits a la grada, Mena va estrenar sensacions: “M'he sentit estrany, però estic molt content de seure al lloc que em pertanyia, que la situació era molt lletja.” La inestabilitat, però, continua, ja que Grgona ha incomplert la promesa que els jugadors cobrarien divendres.