3a divisió FEF

Un derbi intens sense gols

Cap celebració. L'Europa i el Sant Andreu van empatar un matx en què els dos conjunts van disposar d'ocasions però no van tenir encert

europa 0 sant andreu 0

EUROPA:Fer; Joel Coch, Cano, Alberto, Denis Coch; Uri, Campoy (Varona, 82'), Fran Bea; Javi Iglesias (Gueri, 87'), Rubi i Xavi Civil.SANT ANDREU:Segovia; Llamas, Santolalla, Carroza, Noguera, David López (Sekou, 65'), Dani Guerrero, Jorge Muñoz; Ton Alcover, Arjona (Makaay, 78') i Toro.ÀRBITRE:Carballo VázquezT.G.:Als locals Xavi Civil, Denis i Rubi, i als visitants Santolalla, Ton Alcover i Dani Guerrero.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors.

L'Europa i el Sant Andreu es van posar d'acord per oferir un derbi intens i amb una mica de tot, excepte gols. En el primer temps, els visitants van prendre el timó del partit durant un quart d'hora. De fet, la primera ocasió del partit va caure als 25 segons: una cursa de Dani Guerrero per banda que Fer va arribar a aturar sense problemes. Els de Mikel Azparren volien els tres punts i ho van intentar forçant la defensa de circumstàncies de l'Europa per bandes. Un plantejament que els graciencs van trencar fent una passa endavant per adormir el partit i que no hi passés pràcticament res. En el minut 22, Campoy podria haver sorprès Segovia amb un xut llunyà que va marxar desviat, i Jorge Muñoz va glaçar el Nou Sardenya amb la rèplica, que Fer va desviar a córner volant sobre la línia de gol.

Després de la represa, l'Europa va fer una passa al davant i va controlar el partit, condemnant els andreuencs a jugar al contraatac. Els de Joan Esteva es van anar acostant progressivament a la porteria rival, però van topar sempre amb un Segovia que segueix salvant el seu equip. En el minut 77, els graciencs van reclamar un possible penal sobre Alberto que el col·legiat no va considerar infracció, i en el 80, Toro va perdonar en un un contra un amb Fer. L'Europa podria haver matat el partit en el darrer sospir amb un xut de Varona des de dins l'àrea que, massa fluix, va acabar a les mans de Segovia. Al final, empat sense gols que deixa el Sant Andreu fora de la promoció i els graciencs a dos punts de la permanència.

ELS VESTIDORS

Hem estat més ambiciosos, l'equip ha volgut i mereixíem més. Me'n vaig satisfet per la imatge
Joan Esteva
ENTRENADOR DE L'EUROPA
El resultat és just. Hem dominat els primers quinze minuts i el partit s'ha anat ajustant
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)