2a divisió FEF

futbol

sabadell

Bloquejats a la Creu Alta

2a divisió B. El Sabadell no està responent a les seves pròpies exigències a causa dels problemes per guanyar a casa, on ha vençut només en dues ocasions (en la jornada 3 i en la 9)

El Sabadell ha perdut l'oportunitat d'enfilar-se en la taula classificatòria en els últims tres partits a casa. Contra rivals tocats (Llagostera, 0-3; Eldenc, 1-1, i Lleida, 1-1) el conjunt arlequinat només ha aconseguit dos punts i ha estat condemnat a la part mitjana baixa. Els arlequinats estarien en descens si no fos pels bons números a domicili, calcats dels de casa: els 10 punts són una gran consecució quan s'han visitat camps com el del Saguntí, el Balears, el Cornellà o el Badalona, però són números molt pobres quan es tracta de la Nova Creu Alta.

A principi d'aquesta temporada el Sabadell es va posar l'objectiu d'acabar la lliga entre els quatre primers. Però de moment és molt lluny d'aquest objectiu per culpa dels resultats a casa. “És evident que estem angoixats. No parlo del joc només. Veus les cares dels jugadors i per la raó que sigui notes que estan més còmodes jugant a fora que a casa”, reconeix José Solivelles. “No sabria dir per què hi ha aquesta baixada a casa. Potser és per excés de ganes perquè volem donar una alegria a la nostra afició”, admet Txomin Barcina, golejador diumenge passat contra el Lleida. Els arlequinats se senten més còmodes a domicili, on no han de dur la batuta del joc i es poden replegar més. “En aquest tipus de camps, com el del Saguntí, sabem competir”, explica Migue, pensant en el partit contra l'Hospitalet de diumenge. “Encara tenim marge, per això hem d'estar tranquils perquè amb la pressió i l'angoixa no s'arriba enlloc”, remata Barcina.

LES REACCIONS

És evident que estem angoixats. No parlo del joc només. Ho veus en les cares dels jugadors
José Solivelles
entrenador del sabadell
En aquest tipus de camps, com el del Saguntí, sabem competir millor
Migue García
atacant del sabadell
Potser és per excés de ganes perquè volem donar una alegria a la nostra afició
Txomin Barcina
extrem del sabadell

Es preveuen moviments al mes de gener

El Sabadell serà un dels equips que més atents estaran al mercat d'hivern. A banda del baix rendiment que està oferint en la lliga, el conjunt arlequinat té molts jugadors lesionats que han deixat fitxes lliures. És el cas de David Batanero, que es va fer a principis de lliga un trencament dels lligaments encreuats del genoll. Enrique Carreño, d'altra banda, estarà els quatre mesos vinents de baixa però se l'espera per al final de lliga. Els arlequinats, doncs, tenen dues fitxes lliures ja que Jaime Sánchez, que havia de ser inscrit un cop es recuperés d'una lesió, no està inscrit. Per tant, com a mínim pot haver-hi dues incorporacions –la prioritat és un migcampista creador i un davanter–; si se'n necessitessin més, s'haurien de donar baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)