Nàstic

futbol

nàstic

Un novembre productiu

Nàstic. L'equip tarragoní abandona l'última posició després d'onze jornades gràcies a tres victòries en quatre partits sustentades en aparicions individuals en atac i en la millora defensiva

El Nàstic necessitava un novembre productiu per no quedar-se perillosament enfonsat, i l'ha tingut. En els quatre partits disputats aquest mes pels grana, tres han acabat en victòria. Gràcies als nou punts de dotze possibles, l'equip tarragoní, que va tancar l'octubre cuer a quatre punts del penúltim i a sis de la zona de permanència, ha deixat l'última posició i té les places de salvació a dos punts. El triomf de divendres passat contra el Cadis, combinat amb la derrota del Mirandés al camp del Sevilla Atlético, li ha permès abandonar l'últim lloc, que ha ocupat ininterrompudament onze jornades.

“El que importa ara és guanyar”, va afirmar després del partit Ike Uche, l'autor del gol decisiu. Els grana són conscients que en aquest punt de la temporada necessiten, sobretot, resultats positius, que els permetran millorar la confiança i, de retruc, el nivell de joc: “Quan tinguem més victòries, amb més confiança, es veurà un equip millor, i també milloraran les individualitats.” Malgrat la bona ratxa, el Nàstic no troba de moment la fluïdesa i les idees de la temporada passada i està sustentant els bons resultats en una solidesa defensiva creixent –un gol rebut en els últims quatre partits– i en les aparicions individuals en atac. Així, en les dues últimes victòries a casa, un xut de falta de Muñiz contra el Getafe i Juan en una acció personal d'Uche contra el Cadis van resoldre partits igualats i en què el Nàstic no va tenir gaire producció ofensiva. Per a la plantilla grana, la victòria contra el Cadis va ser especialment important per retrobar les sensacions anteriors al derbi territorial i per oblidar el cop dur que va significar perdre contra el Reus.

I dijous, copa

El proper partit de lliga del Nàstic és diumenge al camp de l'Oviedo, sisè, però abans, dijous que ve a les nou del vespre, els tarragonins han de disputar l'anada dels setzens de final de la copa contra l'Alavés. Els grana preparen motivats l'enfrontament, perquè, segons asseguren, els agafa en un bon moment pel que fa a la confiança i a la moral, perquè al davant tindran un rival de primera divisió i perquè passar l'eliminatòria equivaldria a plantar-se en els vuitens de final, en què ja li podria tocar qualsevol rival, inclosos els grans de primera. El partit, en principi igual que el d'Oviedo, se'l perdrà Àlex López, amb un esquinç al turmell dret que es va fer en el duel contra el Cadis.

LES FRASES

Ara el primer és guanyar partits. Amb més victòries i més confiança, es veurà un equip millor
Ike Uche
davanter del nàstic
Estàvem tocats per la derrota a Reus, on vam fer un pas enrere, però ara hem recuperat confiança
Sergio Tejera
migcampista del nàstic

Caiguda lliure del nou cuer, el Mirandés

El Mirandés, el nou cuer en substitució del Nàstic, ha viscut fins ara dues parts de temporada molt diferenciades. L'equip de Carlos Terrazas va començar molt bé, sense cap derrota en les nou primeres jornades, la qual cosa el va situar en la quarta posició. A partir de llavors, però, el conjunt de Miranda de Ebro ha protagonitzat una caiguda lliure que l'ha portat fins a l'últim lloc. Dels últims set partits, n'ha perdut sis, sense fer cap gol –estrany, tenint en compte que en les primeres jornades era un dels equips més golejadors–, i l'únic punt va ser l'empat contra el Còrdova de la penúltima jornada (1-1). Diumenge, el Mirandés va perdre per la mínima a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)