3a divisió FEF

Dinàmica capgirada

Cap amunt. Quatre victòries consecutives han permès a la Muntanyesa apropar-se a la quarta posició després d'un inici de campionat irregular

Fa tot just un mes, la Muntanyesa havia sumat només dues victòries en dotze jornades i estava a tan sols dos punts de la zona de descens. Nou Barris havia deixat de ser el fortí d'anys enrere i la Monta veia lluny la possibilitat de tornar a lluitar per les places de promoció d'ascens com el curs anterior.

Però en un tancar i obrir d'ulls, quatre triomfs seguits –dos a casa i dos a domicili– han col·locat de nou els groc-i-negres entre els equips immersos en la lluita per la quarta posició. Una ratxa que va començar a casa contra el Santfeliuenc: “Aquell dia es notava certa ansietat a l'equip; feia temps que no ho fèiem i havíem de guanyar tant sí com no”, confessa Uri Escabrós, un dels pilars d'aquest equip. “Un cop guanyes surts més relaxat als partits”, explica el migcampista barceloní, que té clar, però, que la clau és mirar només el futur més immediat. “Ni abans que estàvem malament miràvem cap abaix, ni ara mirem cap a la zona d'ascens. Hem d'anar partit a partit, sense pressió i intentar fer la nostra feina”, sentencia Escabrós.

Una qüestió mental

Per al migcampista de la Monta, però, en tot aquest canvi no hi ha més secret que el tema psicològic, “una qüestió de dinàmiques”. “Les pilotes que abans anaven a fora ara van a dins, i els gols que ens feien, ara els atura Tato o els xuts van a fora. El nostre joc no ha canviat gens”, explica el futbolista, que té clar que per seguir creixent serà bàsic tornar a fer-se forts a casa. “Ara que les coses s'han posat al seu lloc, estic convençut que de la Bombonera s'escaparan ben pocs punts més”, conclou.

LES FRASES

Tot és una qüestió de dinàmiques. El dia del Santfeliuenc es notava certa ansietat, però un cop guanyes ja surts més relaxat als partits
Ara que les coses s'han posat al seu lloc, estic convençut que s'escaparan ben pocs punts a casa
Uri Escabrós
jugador de la muntanyesa
Els groc-i-negres havien aconseguit dues victòries en dotze jornades; ara sumen quatre triomfs seguits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)