1a femenina

Jenni Hermoso (26') soluciona la papereta

1a divisió femenina. La golejadora blaugrana dóna els punts al conjunt blaugrana, que pateix molts problemes per concretar el triomf

oiartzun 0 barça 1

OIARTZUN:Oihana, Merino, Evelyn, Sara, Alazne, Esti, Carol (Arene, 81'), Silvia, Neka (Marina, 61'), Eguz (Nerea, 68') i Bilbo.BARCELONA:Paños, Unzué, Melanie, Line Roddik (Del Río), Miriam, Hermoso, Putellas (Agne, 74'), Losada, Torrejón, Olga Garcia (Caldentey, 62') i Alves (Guijarro, 64').GOLS:0-1 (26') Hermoso.ÀRBITRE:Iosu Galech.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Karla Lekuona.

La qualitat de Jennifer Hermoso va fer la diferència en el difícil xoc que va haver d'afrontar ahir el Barça al camp de l'Oiartzun. L'equip basc, un os dur de rosegar, va tenir possibilitats fins al final i va presentar molta batalla a l'equip blaugrana, que, tot i això, va tenir la possessió de la pilota.

Hermoso va concretar amb molta qualitat un contraatac propulsat per Losada i Putellas i va encarrilar un partit en què el Barça va tenir problemes per atacar. De fet, en els últims minuts l'Oiartzun va pressionar, però les blaugrana van controlar la pilota i no van deixar que el rival s'apropés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)