Nàstic

futbol

nàstic

Reacció a consolidar

Nàstic. L'equip grana visita el complicat estadi de l'Oviedo amb l'objectiu de donar continuïtat als darrers resultats en la lliga –9 punts de 12– i sortir de la zona de descens

“Després de molt de temps disposem d'una oportunitat única per sortir d'aquestes posicions en què no volem estar.” Paraula de Vicente Moreno. La consigna amb què el Nàstic visitarà avui el Carlos Tartiere, doncs, és molt clara: escapar d'una zona de descens en què malauradament els tarragonins s'han encallat des que va començar la temporada. El conjunt grana ja ha girat full després de la derrota en la copa contra l'Alavés i espera reprendre la bona línia que porta en la lliga (9 punts de 12). Una dinàmica positiva que l'ha permès abandonar la darrera posició i, sobretot, reactivar-se anímicament.

La cita d'avui, però, és una d'aquelles exigents. Primer, perquè l'Oviedo és un rival que se li ha ennuegat sempre al Nàstic de Vicente Moreno i, segon, perquè el conjunt asturià ha basat el seu gran inici de lliga amb el rendiment a casa: només hi ha cedit una derrota i en l'últim partit com a local va superar el líder 2-0. Val a dir, això sí, que sobre el conjunt de Fernando Hierro planen certs dubtes, sobretot per les últimes dues golejades que ha rebut lluny de casa. Els blaus van perdre el cap de setmana passat encaixant una maneta al camp de l'Alcorcón (5-1) i, per tant, afronten la cita d'avui amb fam. Moreno ho té molt clar: “He avisat els meus jugadors, després del resultat de l'últim partit, l'Oviedo saltarà al camp amb una marxa més.” El seu homòleg a l'Oviedo, per la seva banda, també ho ha deixat clar als seus: “No podem ser bipolars.”

Amb pocs contratemps

Una de les lloses del Nàstic en l'arrencada de lliga, a banda del procés d'acoblament de futbolistes provinents de llocs molt diferents, han estat les baixes. De mica en mica, però, Vicente Moreno pot anar disposant de més homes i, amb vista al partit d'avui, tothom està llest tret de Lopo, que, tot i haver quedat alliberat de la sanció de quatre partits, està tocat. Tampoc no van viatjar a Oviedo Reina –ja recuperat però en procés de readaptació–, Delgado, Boiro, Zahibo i Maloku. Rharsalla, d'altra banda, continua apartat de l'equip.

L'AVANTMATX

Tenim una bona oportunitat per sortir de sota en un camp difícil, però l'hem d'aprofitar
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Cada partit és una història nova, i no podem ser bipolars. El Nàstic, això sí, ens ho posarà difícil
Fernando Hierro
ENTRENADOR DE L'OVIEDO

Vicente Moreno es vol treure l'espina clavada

L'Oviedo és un rival que se li ha ennuegat al Nàstic els últims dos cursos. El conjunt asturià es va imposar als grana en l'eliminatòria de campions de segona B del 2015 i, la temporada passada, els grana no els van poder superar (una derrota i un empat). Vicente Moreno, amb tot, té ganes de traure's l'espina: “Els entrenadors som competitius i els últims resultats fan que tingui ganes de canviar l'estadística i convertir-la en positiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)