Nàstic

Futbol

Segona divisió A

L'any es pot redreçar

Nàstic. Els grana volen guanyar en l'últim partit al Nou Estadi d'un 2016 de contrastos, contra el Rayo Vallecano, que només ha aconseguit un punt a fora i que també necessita guanyar

El Nàstic disputa avui l'últim partit al Nou Estadi d'un any de contrastos. Després de viure uns primers mesos il·lusionants i de tocar amb la punta dels dits l'ascens a primera, la segona meitat ha estat decebedora, amb l'equip a la zona baixa de la classificació.

Els grana tenen l'objectiu d'acabar l'any amb un bon regust, amb bons resultats que els permetin començar el nou any fora de la zona de descens. Ara són cuers, a tres punts de les places de permanència i també del Rayo, el rival d'avui, que no ha paït gens bé el descens a segona A i es manté en zona de perill.

Vicente Moreno no es refia amb l'equip madrileny, tot i que a camp contrari només ha aconseguit un punt. “Tot el que hem fet anteriorment val poc, el partit es decidirà pel que fem en els 90 minuts, no abans. El Rayo Vallecano és un bon equip, amb molts bons jugadors, i té la necessitat de guanyar”, explica el tècnic del Nàstic, que preveu “un partit atractiu entre dos equips que buscaran de manera clara la victòria”. Segons Moreno, el seu equip necessitarà estar al millor nivell per guanyar, un fet que li serviria per oblidar l'ensopegada de l'última jornada a Oviedo i tenir possibilitats de deixar l'última posició.

El fet de no tenir cap baixa permetrà a Vicente Moreno confeccionar l'onze més adient. No descarta recuperar l'atac de dos davanters. El que té clar el tècnic valencià és que el seu equip necessita la victòria com l'oxigen, sobretot al Nou Estadi, on l'excés d'empats els ha penalitzat molt. Es marca l'objectiu de guanyar els quatre partits que falten per acabar la primera volta, tot i que, “depenent de les circumstàncies i dels mèrits, ja es veurà què es pot donar per bo”.

LES FRASES

Espero un partit atractiu entre dos equips que buscaran de manera clara la victòria
Vicente Moreno
tècnic del nàstic
El Nàstic és complicat al seu camp i ha millorat en les últimes jornades. Serà molt difícil
Rubén Baraja
tècnic del rayo vallecano

La satisfacció de disposar de tot l'equip

Vicente Moreno pot disposar per al partit d'avui de tota la plantilla per primera vegada aquesta temporada. “L'ideal és poder comptar amb tothom, poder escollir. És ideal per a l'equip perquè hi ha màxima competència entre els jugadors, i fa que tots estiguin més actius i preparats, amb la intenció de fer-ho bé, ja que poden perdre el lloc”, explica el tècnic valencià, content malgrat que sigui més complicat fer la convocatòria. Un dels jugadors que han arrossegat fins ara més problemes físics és Jean Luc, amb unes molèsties a la cama esquerra que no li acaben de desaparèixer, la qual cosa ha restat minuts a un jugador determinat: “Entenc que hi hagi qui el veu jugar 20 minuts i no entén per què no juga més. Si no ha jugat més és perquè no ho ha pogut fer més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)