Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic no millora i cau a casa contra el Rayo (0-1)

2a divisió A. Un gol de Javi Guerra en el minut 88 premia la major convicció atacant dels madrilenys davant un cuer ofuscat

El Nàstic ha tornat a mostrar una imatge pobra i ha caigut a casa contra el Rayo Vallecano, que s'ha endut els tres punts gràcies al gol de Javi Guerra en el minut 88. El panorama per als grana, que continuaran cuers, és cada vegada més preocupant.

Amb un 4-4-2 i algunes novetats, com la titularitat de Jean Luc i la presència de Suzuki al lateral dret, el Nàstic ha començat atacant, amb Uche molt participatiu. La millor acció dels locals en la primera meitat ha estat un bon contraatac finalitzat amb un xut de Juan Muñiz contra el cos d'un defensa, en què s'ha demanat penal. A l'altra àrea, el Rayo ha atacat amb combinacions entre Miku i Javi Guerra, que just abans del descans ha tingut el 0-1 davant Dimitrievski.

La segona part ha començat amb una rematada d'Aguirre al travesser. Al Nàstic li ha costat despertar-se, i quan ho ha fet només ha pogut generar perill amb centrades massa tímides. El Rayo s'ha mostrat més perillós, sobretot en un contraatac completat per Manucho i salvat per Dimitrievski, que després s'ha lluït davant Javi Guerra. El davanter centre del Rayo no ha perdonat en una centrada d'Embarba per aconseguir el gol dels visitants, que feia estona que es veia a venir.