Nàstic

futbol

nàstic

El final d'any ho empitjora

Nàstic. Els grana tanquen el 2016 cuers i encadenant tres derrotes per primera vegada. El club manté que la solució no és canviar d'entrenador i confia a encertar-la en el mercat d'hivern

El duel català de dissabte entre el Girona i el Nàstic va remarcar tendències i va demostrar la importància de les dinàmiques: la positiva dels blanc-i-vermells, capaços de sobreposar-se als gols del rival i d'acabar guanyant amb solvència (4-2), i la negativa dels grana, als quals tot els va anar en contra en la segona part després d'un bon primer temps. Així, el Girona arriba al final d'any en zona d'ascens directe a primera i el Nàstic, cuer, a sis punts ja de la zona de salvació. A Montilivi, el Nàstic va encadenar tres derrotes per primera vegada aquesta temporada. Després d'un bon novembre que va fer renéixer l'esperança (nou punts de dotze), el desembre ha retornat la preocupació a Tarragona amb les derrotes a Oviedo i Girona, i a casa contra el Rayo (0 de 9).

Malgrat tot, el consell d'administració i la direcció esportiva consideren que la solució no és canviar el tècnic. Vicente Moreno, que ha vist com fins a vuit col·legues de professió han estat destituïts fins ara a segona A, té la confiança dels dirigents, que consideren que el tècnic valencià és qui més coneix l'equip i les seves mancances i, per tant, qui millor pot gestionar els canvis que patirà ben aviat la plantilla. I és que el Nàstic fia la reacció als fitxatges en el mercat d'hivern. A més del retorn d'Achille Emana, que ja s'entrena i que formarà part oficialment de l'equip a partir del 2 de gener, el club grana espera tenir tancades dues o tres incorporacions més quan l'equip torni de les vacances, que començaran després del partit de dijous que ve de copa al camp de l'Alavés –un tràmit per als bascos després del 0-3 de l'anada– i que s'acabaran el 27 o el 28 de desembre. Més endavant, el Nàstic, que haurà de donar unes quantes baixes, farà encara alguna altra incorporació. Se n'esperen en total al voltant de mitja dotzena. La idea és reforçar totes les línies, sobretot l'atac, i fer-ho amb futbolistes experimentats i que coneguin la categoria. L'excés de fitxatges de futbolistes estrangers i joves a l'estiu no ha donat resultats positius.

EL DIVUITÈ S'ALLUNYA

L'equip tarragoní arriba a l'aturada nadalenca a sis punts de la zona de permanència

PERFIL CLAR

La idea és portar jugadors que coneguin la categoria, com és el cas d'Emana

PER FEINA

S'esperen tres o quatre fitxatges per a la tornada als entrenaments, el 28 de desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)