Territorial

El Girona posa la cinquena

Divisió d'honor juvenil. Els gironins superen el tercer, el Cornellà (1-0), i encadenen tres victòries i set jornades sense perdre

girona 1 cornellà 0

GIRONA:Alberto, Puig, Guillem, Eloi, Damià Viader, Pol Blay, Èric Torres (Caste, 87'), Sergi Caballero (Cunill, 89'), Aleix, Rodrigo (Àlex Soler, 70') i Werick (Nacho, 60').CORNELLÀ:Jaime, Sierra, Torrent, Carles, Ricard, Moreno, Kike (M. Serra, 65'), Albert, Muñoz (Álvaro, 57'), Roger (Guille, 46') i Joel.GOLS:1-0 (53') Sergi Caballero.ÀRBITRE:Ávalos Barrera.T.G.:als locals Alberto i Nacho; i al visitant Albert.T.V.:al visitant Ricard (45') per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Girona continua prement l'accelerador i ahir va deixar una nova víctima pel camí. Aquesta vegada un dels grans, el Cornellà, que arrencava la jornada tercer empatat a punts amb l'Espanyol. Un matx més un gol de Sergi Caballero va ser suficient perquè els d'Àlex Marsal sumessin els tres punts per tercera jornada consecutiva i per encadenar set partits sense perdre (17 punts de 21 possibles).

Sense complexos i amb la moral pels núvols, els gironins van sortir amb força en la primera meitat i, a través de Sergi Caballero i Aleix, van generar molt perill a la porteria rival, tot i que no van aconseguir el premi del gol. El Cornellà tampoc es va quedar amb els braços plegats i va disposar d'una bona ocasió per marcar a la sortida d'un córner, però Puig va evitar el gol sobre la línia.

El guió del partit va canviar en l'últim minut de la primera part quan el visitant Ricard va veure la segona groga per una dura entrada i va deixar el Cornellà amb deu. El Girona va sortir disposat a aprofitar aquest avantatge en la represa i ho va aconseguir gràcies al gol de Caballero, que va finalitzar a pler una bona combinació entre Damià Viader i Werick. A diferència del que podia semblar, però, el gol va fer baixar el rendiment dels gironins i va donar ales a un Cornellà que va buscar l'empat amb insistència tot i estar amb un jugador menys. Els visitants van dur la iniciativa fins al xiulet final i van acorralar el Girona al seu camp. Només en algun contraatac aïllat els blanc-i-vermells van poder agafar aire, però no en van poder finalitzar cap. La defensa local i Alberto van haver de ser protagonistes per contenir les envestides visitants. Un un contra un que va aturar el porter i un xut a boca de canó que va anar al ninot després d'una pilota morta en el temps afegit van ser les ocasions més clares del Cornellà, però ahir res va poder evitar una nova victòria del Girona.