Territorial

Victòria soferta i ben merescuda

1a catalana. El Farners guanya al camp del Sant Cugat i acaba el 2016 en la setena posició i amb unes sensacions immillorables

SANT CUGAT 0 FARNERS 2

SANT CUGAT:Juanmi, Fernando, Cervantes, Palma, Rubén, Pepe, Ramon (Fabià, 81'), Rojas, Javi Ruiz, Patric i Peque (Didi, 67').FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Criado, Muniesa, Nierga, Toni Rossell, Riki Solà (Sureda, 74'), Coro, Peracaula, Litus (Joel Salas, 88') i Miquel Joan.GOLS:0-1 (66') Coro, de penal. 0-2 (91') Muniesa.ÀRBITRE:Castaño Coso.T.G.:als locals Cervantes, Peque, Rojas i Javi Ruiz; i al visitant Nierga.

El Farners va saber patir per tornar de Sant Cugat amb una victòria (0-2) sota el braç que li serveix per tancar un any 2016 espectacular, en què els selvatans només han perdut sis partits de lliga. Els de Nacho Castro van haver de remar sobretot a la primera part, ja que el Sant Cugat va dur la iniciativa i va disposar de bones ocasions per avançar-se en el marcador. Les bones intervencions del porter Blanquera van salvar el Farners d'arribar el descans al darrere en el marcador, i van permetre que els visitants poguessin decidir el partit en una segona part que va ser completament diferent. Després del descans el Farners es va fer amo i senyor del partit i va posar setge a la porteria del Sant Cugat des del primer moment. El gol, però, es va fer esperar i no va arribar fins al 66' en un penal per mans de Fernando que Coro va transformar en el 0-1. Amb el resultat a favor els selvatans van controlar bé els intents desesperats del Sant Cugat i van rematar la feina en l'afegit amb un gol de Muniesa que va situar el 0-2 definitiu.