L'Olot cau a la trampa

Poc futbol. El Manlleu se surt amb la seva en el duel de Bracons i s'emporta un punt que deixa els olotins sense campionat d'hivern. Ot Bofill va neutralitzar el gol inicial de Marc Mas

Olot 1 Manlleu 1

OLOT:Quintanas; Kike Sánchez, Jose, Escudero, Bigas (Banús, 89'); Abel Solé (Dembo, 58'), Hèctor Simon, Èric Vilanova, Alfredo (Blázquez, 66'); Sergio i Marc Mas.MANLLEU:Aroca; Ot Bofill, Marc Garcia, Canal, Dan Coll, Mate; Ivan Fernández, Seuma, Martí Soler (Cristian, 89'); Pol Coll i Aumatell (Roldán, 90').GOLS:1-0 (39') Marc Mas (39'). 1-1 (47') Ot Bofill.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:als locals Abel, Hèctor Simón, Jose i Sergio; als visitants Marc García, Iván Fernández, Martí Soler i Aroca.T.V.:cap.PÚBLIC:1.060 espectadors al municipal d'Olot.

El derbi de Bracons es va jugar a la Garrotxa, però el Manlleu el va saber portar cap a Osona. L'equip de Miquel Muñoz va encaminar el partit cap on volia i va sumar un punt que, per ell, va tenir gust de victòria. L'Olot, en canvi, es va desviar del seu traçat i no va trobar la manera de crear ocasions clares a la porteria d'Aroca. Va cedir el quart empat consecutiu, que li impedeix guanyar el títol honorífic de campió d'hivern –acaba la primera volta segon.

Abans de començar el partit, tots dos equips coincidien a lamentar el gran nombre de baixes que tenien per afrontar-lo, però es diferenciaven en la manera de voler jugar-lo I, al final, només un es podia sortir amb la seva: va ser el Manlleu, beneficiat per un tipus de duel travat, dur i amb molt poc ritme de joc. L'Olot no s'hi va sentir mai còmode, si bé es va avançar en el marcador i semblava que l'1-0 podia ser un gol clau. Per variar, el va marcar Marc Mas, que va baixar molt bé una pilota bombada per Èric Vilanova i va definir davant de la porteria.

Era el minut 39 de la primera part i l'Olot va poder marxar al descans amb un gol d'avantatge, però només de començar la represa va rebre una galleda d'aigua gelada que va canviar el color del partit. Va ser, tot just en el minut 2, en forma d'un gol des del vèrtex de l'àrea d'Ot Bofill. El lateral, incorporat a l'atac, va sorprendre tothom amb un xut sec que ni els defenses ni el porter no van poder aturar.

Amb l'empat, el partit encara es va endurir més. L'àrbitre va tenir dificultats per controlar les faltes, els nervis i l'actitud d'algun jugador més pendent de la graderia que del terreny de joc. El futbol va aparèixer a batzegades i, tot i que el joc es va trencar, ni els uns ni els altres no van fer prou mèrits per marcar. L'Olot va tenir més possessió de la pilota i va arribar més a l'àrea rival, però va trobar a faltar la fluïdesa d'altres tardes a l'estadi municipal. Amb dos empats consecutius, ja ha deixat de ser un fortí. Ara bé, l'equip promet que el reconstruirà i que continuarà donant guerra. Ja serà l'any que ve.

El Manlleu ha fet el partit que li tocava i li convenia més. No hem estat llestos per treure més profit de les ocasions que hem tingut per vèncer
Volíem guanyar, ja que a casa no s'han de perdre punts. El col·legiat ha permès massa al rival
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot

L'Olot, frenat, encadena el quart empat

El conjunt de la Garrotxa acabarà la primera volta del campionat amb 42 punts i en segona posició. Els de Ramon Calderé no perden des del 2 d'octubre al camp de la Pobla de Mafumet i sumen dotze jornades seguides sense conèixer la derrota. Els olotins van tenir una sèrie de vuit victòries consecutives que els va permetre assolir la primera posició, però en l'actualitat encadenen quatre empats seguits que han frenat les seves aspiracions fins a perdre el lideratge.