Nàstic

futbol

nàstic

El Nàstic va per feina i té a punt Manu Barreiro

Mercat. El club grana, a prop de fitxar el punta de l'Alavés, amb el qual no ha jugat aquest curs a primera, però en què va destacar dos anys a segona A

El Nàstic va per feina. La intenció és fer uns quants fitxatges en el mercat d'hivern per reforçar l'equip i treure'l de l'últim lloc i de la zona de descens, i ja té gairebé lligada la segona incorporació. Es tracta del davanter de 30 anys Manu Barreiro, que ha defensat la samarreta de l'Alavés les últimes dues temporades i mitja. Segons va dir ahir en una entrevista a Tarragona Ràdio el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, l'acord es tancarà en les properes hores. El gallec té el perfil de jugador que vol ara el Nàstic, contrastat i amb experiència en la categoria perquè doni rendiment immediat. És també el cas de l'altre jugador fitxat, Achille Emana. La idea és fer dues o tres incorporacions més abans que es l'equip torni a entrenar després de les vacances, el 28 de desembre. I encara n'hi haurà alguna altra més endavant. Amb Barreiro, l'atac quedaria més apuntalat, però encara hi haurà algun altre reforç de caire ofensiu, a més de peces per a les altres línies.

Esclata el 2013

Manu Barreiro, que en principi arribarà lliure un cop desvinculat de l'Alavés, amb el qual no ha jugat gens aquest any en la lliga –sí que va jugar uns minuts en la copa, al camp del Nàstic–, va tenir una llarga trajectòria a tercera i segona B sense destacar en excés en equips com ara l'Algesires, el Cadis, el Zamora, i el Pontevedra, fins que el curs 2012/13 va fer 21 gols a segona B amb el Racing de Ferrol. Aquesta bona actuació li va valer el salt a segona A, amb 28 anys, de la mà de l'Alavés. A l'equip basc va jugar dues bones temporades a segona, amb un total de 63 partits i 16 gols en la lliga, inclòs el que va marcar en l'última jornada a Tarragona i que va valer el títol de lliga al seu equip, que la setmana anterior havia segellat l'ascens a primera. En la màxima categoria, però, el punta de Santiago de Compostel·la no ha tingut oportunitats. La firma oficial de Manu Barreiro no es produirà fins al 2 de gener, quan s'obrirà el mercat d'hivern.

DESPRÉS D'EMANA

El Nàstic espera tancar avui l'acord amb el gallec, que seria el segon reforç

L'Alavés, últim rival de l'any

L'Alavés, l'equip fins ara de Manu Barreiro, serà precisament l'última rival de l'any del Nàstic, dijous a Mendizorrotza. Serà el partit de tornada dels setzens de final de la copa, un tràmit per als bascos, que es van imposar 0-3 en l'anada al Nou Estadi, i una nosa per a un Nàstic que haurà de començar les vacances de Nadal més tard que la resta d'equips –la majoria ja les han començat–i que, per tant, no les podrà fer durar tant, en principi fins al dia 28. La plantilla grana es va entrenar ahir al matí i també ho farà avui i demà, abans de desplaçar-se dijous cap a Vitòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)