Nàstic

futbol

copa del rei

Penitència grana

Copa. L'Alavés i el Nàstic afronten la tornada dels setzens, un tràmit per als bascos després del 0-3 del Nou Estadi i una nosa per als catalans, amb ganes de desconnectar i recarregar piles

ALAVÉS (3) NÀSTIC (0)

ALAVÉS:Ortolà, Vigaray, Laguardia, Pantic, Theo, Manu, Krsticic, Espinoza, Katai, Toquero i Santos.Baixes:cap.NÀSTIC:Reina, Kakabadze, Bouzón, Djetei, Giner, Molina, Cordero, Muñiz, Jean Luc, Lobato i Àlex López.Banqueta:Dimitrievski (p.), Gerard, Suzuki, Madinda, Mossa, Stéphane Emana i Tejera.Baixes:Delgado (sancionat).ÀRBITRE:Clos Gómez.HORA:20 h, Mendizorrotza.T.V.:Bein LaLiga Max 2.

Més que una eliminatòria atractiva contra un rival de primera, els setzens de final de la copa s'han convertit, per al Nàstic, en una penitència. El 0-3 de l'anada, que va deixar l'eliminatòria sentenciada, i el fet d'afrontar la tornada avui, quan la majoria d'equips de segona A ja fa dies que estan de vacances, han convertit l'eliminatòria en una nosa per a un equip que voldria desconnectar i recarregar piles per al gener, en què necessita una reacció immediata.

Tot i això, el tècnic, Vicente Moreno, busca el costat positiu de l'enfrontament i el planteja com una oportunitat per millorar la imatge: “Hem d'oblidar el 0-3 perquè no podem caure en l'error d'afrontar el duel amb una predisposició negativa. És una oportunitat per fer un bon partit contra un bon rival i en un bon estadi, i acabar l'any amb bones sensacions.” Moreno, que no té lesionats, es va emportar ahir a Vitòria molts titulars i cap jugador del filial.

El tècnic admet que l'aturada nadalenca, més curta del compte pel partit d'ahir, és positiva per al seu equip. “Agafar distància, carregar-nos d'energia, ens anirà bé per veure on pot ser la solució i tornar amb més força”, va dir Moreno, que no amaga que voldria els reforços “com més aviat millor per tal que sumin de seguida i s'adaptin a l'equip”. De Manu Barreiro, que ha de ser el segon fitxatge, va dir que és un bon jugador i que el coneixen molt bé.

És una oportunitat per fer un bon partit contra un bon rival i acabar l'any amb bones sensacions
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

El club confirma la marxa del porter Saja

Tal i com ja estava previst per la recuperació de Reina, la titularitat de Dimitrieviski i el fet que Vicente Moreno vol només dos porters, el Nàstic va fer oficial ahir la marxa de Sebastián Saja, contemplada en el contracte tot i que va signar per un any. Saja va ser fitxat per suplir Reina quan es va lesionar just abans de començar la lliga. Moreno va assegurar ahir que l'argentí, que va començar com a titular fins que en la desena jornada Dimitrievski li va prendre el lloc. “ha estat un professional impressionant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)