Nàstic

Luismi, firmat; Kakabadze, cedit

Nàstic. El club grana fa oficial la incorporació del mig centre defensiu del Valladolid, que ja feia uns dies que s'entrenava amb l'equip, i va anunciar la cessió fins a final de temporada del lateral georgià a l'Esbjerg, de la primera divisió danesa

El Nàstic continua tancant operacions per reforçar la plantilla i intentar reaccionar, i ahir en va anunciar dues. Per una banda, va fer oficial la incorporació fins a final de temporada del mig centre defensiu de 24 anys Luismi Sánchez, cedit pel Valladolid. Luismi, que ja feia uns dies que s'entrenava sota les ordres de Juan Merino, es va formar al Sevilla –va arribar a debutar en el primer equip– i a l'estiu va ser fitxat pel Valladolid, amb el qual no ha tingut gaire continuïtat. Luismi ja podrà participar en el primer partit de l'any del Nàstic, diumenge a la tarda al Nou Estadi contra el Tenerife, igual que les altres dues incorporacions hivernals del club grana, els atacants Emana i Manu Barreiro.

Per altra banda, el Nàstic va anunciar que el lateral dret Otar Kakabadze jugarà cedit a l'Esbjerg Forenede Boldklubber, de la primera divisió danesa. El club grana confia en el jove futbolista georgià, de 21 anys, però prefereix que, de moment, jugui minuts en un altre equip, ja que en el Nàstic Gerard Valentín, titular clar, li dóna poques oportunitats. A més, en la plantilla grana hi ha altres futbolistes, com ara Suzuki, Molina i Bouzón, que poden actuar al lateral. Kakabadze, que ha participat en sis partits de lliga, tres com a titular, és la tercera baixa del Nàstic aquest hivern després de les de Saja i Rharsalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)