Territorial

Amb capacitat de reacció

1a catalana. El Llagostera B iguala ràpidament el gol de l'Andorra en el tram final del partit ajornat i enllaça cinc jornades sense perdre

andorra 1 llagostera b 1

ANDORRA:Patet, Álex, Robert, Pedrós, Viladot, Pujol, Ferré, Sebas (Martínez, 88'), Ludo (Roy, 80'), Betriu (Aláez, 63') i Cristian.LLAGOSTERA B:Busquets, Tarrenchs, Ferrer, Eloi, Gelmà (Nonell, 46'), Alexis (Mitjà, 24'), Maymí (Espuña, 70'), Vila, Maynau, Peque i Carlos (Marçal, 88').GOLS:1-0 (76') Cristian. 1-1 (77') Espuña.ÀRBITRE:López Buendia.T.G.:als locals Pujol i Ludo.T.V.:Cap.COMENTARI:L'Andorra i el Llagostera B van empatar a un gol en el partit ajornat de la jornada 11. Després d'una primera part força ensopida i sense pràcticament ocasions (al Llagostera B li van anul·lar un gol per fora de joc abans del descans), el partit es va animar en la segona meitat, en la qual els visitants apostaven per sortir al contraatac i els locals van aconseguir el domini de la pilota. L'Andorra, que va tenir l'1-0 a tocar amb una ocasió de Sebas que va salvar Marc Ferrer en última instància, es va avançar a còpia d'insistència quan faltava un quart d'hora per al final amb un gol de Cristian, que va aprofitar una assistència d'Aláez, que prèviament havia robat la pilota a la defensa llagosterenca. Lluny d'ensorrar-se el Llagostera B va reaccionar acte seguit amb una diana de Pere Espuña a la sortida d'un córner (77') que va tancar el marcador, confirmant la línia positiva de l'equip de Pep Triadú, setè amb 22 punts i que enllaça els últims cinc partits sense perdre (11 punts dels últims 15 en joc).