Nàstic

Sense temps per perdre

2a divisió A. Dels dinou fitxatges fets en els primers dies del mercat d'hivern, quinze ja van jugar en el primer partit. Entre ells, els quatre del Nàstic, titulars en l'estrena de Merino

Els fitxatges d'hivern no són capricis, ni apostes de futur ni peces per omplir plantilles. Són incorporacions necessàries per pal·liar els dèficits que els equips han detectat en els primers mesos de competició, són revulsius que han d'ajudar a revertir males dinàmiques amb urgència. És per això que no hi sol haver temps per perdre amb els reforços, el període d'adaptació dels quals sol durar des de la presentació oficial fins al primer partit en què poden jugar. Tot això ha quedat demostrat durant la primera jornada del 2017 a segona A, la primera en què les incorporacions hivernals, inscrites a partir del 2 de gener, han pogut actuar. Dels dinou fitxatges efectuats en l'obertura del mercat, quinze ja han debutat, onze ho han fet com a titulars i vuit han disputat els 90 minuts.

Entre els onze reforços d'hivern que ja han estat titulars hi ha els quatre del Nàstic, Luismi, Perone, Emana i Barreiro. El tècnic, Juan Merino, acabat d'aterrar al Nàstic, és conscient que l'equip necessita un canvi radical, i per això no ha dubtat a introduir canvis. La revolució viscuda pel conjunt grana, però, no va portar la victòria esperada i es va haver de conformar amb l'empat contra el Tenerife, tot i que els quatre reforços van donar una bona imatge: Luismi i Perone van demostrar una adaptació meteòrica a l'equip, Emaná va deixar detalls de la seva qualitat i capacitat de decidir partits i Manu Barreiro va estar participatiu malgrat que l'expulsió de què va ser objecte va tacar la seva estrena.

En el Girona, Maffeo va disputar els noranta minuts, mentre que Angeliño no va anar convocat. Només tres dels reforços no van entrar en les convocatòries dels seus equips. El Getafe, rival del Girona a la zona alta, tampoc va esperar gens a fer debutar les cares noves: Carlos Peña i Sergio Mora van jugar els 90 minuts.

Nàstic
Luismi
90'
Perone
90'
Manu Barreiro
62'
Emaná
54'
Girona
Maffeo
90'
Angeliño
No convocat
Getafe
Carlos Peña
90'
Sergio Mora
90'
UCAM
Cedric
11'
Manuel Sánchez
No convocat
Alcorcón
Kadir
78'
Elx
Fabián
2'
Lugo
Fede Vico
15'
Mallorca
Saúl García
90'
Mirandés
Usero
90'
Osca
Lluís Sastre
No convocat
Oviedo
Saúl Berjón
45'
Rayo Vallecano
Tomás Mejías
Suplent
Saragossa
Jesús Valentín
90'

El mig rus Tamirlan, a prova

Tot i que fins ara el Nàstic està incorporant futbolistes amb una trajectòria contrastada, ahir va començar a exercitar-se a les ordres de Juan Merino jugador del tot desconegut: el migcampista rus Tamirlan Dzhamalutdinov (20 anys), que està a prova. El jove futbolista arriba a Tarragona després d'haver militat els darrers dos cursos a l'Anji de Makhatxkalà, de la primera divisió russa, en què tan sols ha jugat set minuts (en copa). Val a dir, això sí, que la temporada 2014/15 sí que va tenir protagonisme al filial de l'Anji, en què va disputar 18 partits i va fer dos gols en la tercera categoria del futbol rus. El jugador, format al Nika de Moscou i que pot jugar endarrerit com a pivot defensiu, s'estarà a Tarragona el temps que el cos tècnic cregui oportú i, mentrestant, intentarà convèncer Juan Merino que pot tenir un lloc al Nàstic en la segona volta de campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)